Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Error

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Opolszczyzna

Domyślnie

Uzyskam jakąś pomoc? To dość pilna sprawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zena Zobacz posta
    Dzięki wielkie za pomoc ale instrukcja została pożyczona znajomemu (z tym samym modelem aparatu) i nie wiem kiedy ją odzyskam,próbowałam posłużyć się wyszukiwarką internetową ale wujek google też tym razem nie doszukał się niczego sensownego.Jeżeli ktoś wie gdzie w moim sprzęcie mogę znaleźć te opcje to byłabym wdzięczna,menu mam w języku angielskim,szukałam dzień i noc,bez efektów...

Mam nadzieje,że to jednak nie migawka...
    Zarejestruj sprzęt na stronie nikona: >>link<< i w ten sposób uzyskasz możliwość pobrania instrukcji dowolnego aparatu ze strony wsparcia >>link<<
    D300 + N 18-55mm VR + N 35/1.8 G + S 18-200 DC OS HSM + H MC 44m-4 58/2 + N SB-700 + N Di466

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Opolszczyzna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ad2122 Zobacz posta
    Zarejestruj sprzęt na stronie nikona: >>link<< i w ten sposób uzyskasz możliwość pobrania instrukcji dowolnego aparatu ze strony wsparcia >>link<<
    Bardzo dziękuje

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Opolszczyzna

Domyślnie

Dzisiaj znajomy ze sklepu foto obejrzał aparat i postawił diagnozę.Rozważał padniętą migawkę albo lustro,na 90% jest to jednak zepsute lustro,nie podnosi się ono wcale.Orientujecie się w jakiej cenie mogę je dostać i gdzie najlepiej je kupić?
    Ostatnio edytowane przez Zena ; 15-05-2010 o 18:24

Domyślnie

ja bym oddał do serwisu

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Opolszczyzna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robertw33 Zobacz posta
    ja bym oddał do serwisu
    Aparat w poniedziałek jedzie do serwisu ale nie wiem jeszcze nic na temat kosztów...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Opolszczyzna

Domyślnie

Niestety cała sprawa się wydłużyła i w efekcie aparat dopiero dzisiaj wylądował u "rzeczoznawcy".Okazało się,że zamiast uszkodzonej lampy padła migawka lub jej naciąg.Prawdopodobnie dziś dowiem się konkretów.Czy ktoś mógłby mi przybliżyć cenę naprawy...? Najbardziej interesuje mnie sprawa naciągu,bo wiele na jego temat w internecie nie znalazłam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów