Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Może tak...?

Wink Może tak...?

...tego jeszcze nie dawałem....

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Wybiore nr 1, ze wzgledu na: kadr, swiatlo i ladna kolorystyke.
    Nr 2 - duzo elementow w kadrze, co chyba raczej nie pomoga w odbiorze, przynajmniej moim Swiatelko chyba tez nie rozpieszczalo
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

1 - Podoba mi się przestrzeń...
    2 - Wg mnie jakiś taki mało zdecydowany kadr (chyba przez te ucięte drzewa)...
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

1 picis glacuś
    2 takie drogowo-majówkowe o wszystkim , ale ja takie lubie proste kadry z zycia wziete , też sie podoba

Domyślnie

Taki typowy Polski widok. Kapliczka w polu,rownie Polski co bocian na lace,tez mi chodza od jakiegos czasu takie foty po glowie...a wracajac do kwesti fotograficznych.
    To bardziej mi pasuje 1 kadrowo.To drzewko robi za dobra przeciwwage dla krzyza i dobrze uzupelnia kadr...a 2 to bym zaszedl z prawej strony. Kolory i obrobka bardzo naturalna.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Dwa kadry z życia wzięte...słoneczko i deszczyk..bez słoneczka...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

woda
    Gość

Domyślnie

Wybrałbym bez wahania dwójkę gdyby nie ten ustrojony krzyż. Bez niego byłoby dużo, dużo lepiej moim zdaniem. A ucięte drzewo zupełnie mi nie przeszkadza. A nawet wręcz przeciwnie.
    Zastanawiam się czasem na czym polega Twoja obróbka i patrząc na Twoje zdjęcia jedna odpowiedź przychodzi mi na myśl. Jak najmniej ingerencji w zdjęcie.

Domyślnie

Za kadr, kolor, światło zdecydowanie 1.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

No ładne masz kadry, ale ten brak photoshopa! Dlaczego nie chcesz tych zdjęć wzmocnić? Przecież jedynka aż się prosi.

Domyślnie

Jak dla mnie zdecydowanie jedynka z względu na fajny kadr,dobra kolorystykę.
    Natomiast zdjęcie nr 2 wypada przy for. 1 słabiutko, mało ciekawy kadr i kolorki nie te co na jedynce.

Kod html:
    ale ten brak photoshopa!
    Właśnie jestem ciekawy, były obrabiane te zdjęcia czy nie ? (tzn coś więcej niż pomniejszenie i wyostrzenie)
    Obstawiam że tak ( przynajmniej fot.1 )

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów