Szukaj
Do piaskowni
Żeby nie było OT, to podzielam zdanie Stiga. Ludzie myślą, że wchodząc na forum o fotografii, wchodzą do taniego burdelu z dziwkami ukrytymi pod postacią fotoedytorów, które to (te dziwki) tylko czekają, żeby obsłużyć (najlepiej w czynie społecznym) znudzonego "klienta", który sam nie wie czego chce...
Ludzie ("klienci") miejcie szacunek do nas ("dziwek")!
Przepraszam jeżeli kogoś obraziłem (nie miałem na celu). Chciałem tylko coś dotkliwie porównać.
Przepraszam fotografów, fotoedytorów i dziwki (jeżeli takowe są na forum).
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
to są te nieliczne chwile, dzięki którym nadal się cieszę, że nie jestem fotografem ani fotoedytorem, a fotografia to moja pasja, bo niestety myślę, że samopoczucia prostytutek stwierdzenie skibka nie polepszyło, choć może się mylę...
i żeby nie było OT:
co to za prostytutka, która miałaby w czynie społecznym obsługiwać klientów - to cichodajka jakby Wojciech Cejrowski powiedział, a nie szanująca się prostytutka
Ostatnio edytowane przez wesol ; 13-05-2010 o 12:22
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
Skontaktuj się z nami