Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Obrobka zdjecia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pikpok Zobacz posta
    ja tam bym wźioł auto w plener i tam walczył np jakaś łąka czy piaskownia ....
    wez lepiej slownik ortograficzny do tej piaskownicy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    wez lepiej slownik ortograficzny do tej piaskownicy
    Do piaskowni

Żeby nie było OT, to podzielam zdanie Stiga. Ludzie myślą, że wchodząc na forum o fotografii, wchodzą do taniego burdelu z dziwkami ukrytymi pod postacią fotoedytorów, które to (te dziwki) tylko czekają, żeby obsłużyć (najlepiej w czynie społecznym) znudzonego "klienta", który sam nie wie czego chce...

Ludzie ("klienci") miejcie szacunek do nas ("dziwek")!

Przepraszam jeżeli kogoś obraziłem (nie miałem na celu). Chciałem tylko coś dotkliwie porównać.
    Przepraszam fotografów, fotoedytorów i dziwki (jeżeli takowe są na forum).
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

to są te nieliczne chwile, dzięki którym nadal się cieszę, że nie jestem fotografem ani fotoedytorem, a fotografia to moja pasja, bo niestety myślę, że samopoczucia prostytutek stwierdzenie skibka nie polepszyło, choć może się mylę...

i żeby nie było OT:
    co to za prostytutka, która miałaby w czynie społecznym obsługiwać klientów - to cichodajka jakby Wojciech Cejrowski powiedział, a nie szanująca się prostytutka
    Ostatnio edytowane przez wesol ; 13-05-2010 o 12:22

Oszczędny w słowach Awatar pukas
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

odbiegając od tematu - może ktos podlinkowac tego posta z przeróbką autorstwa czornego?

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Do piaskowni ....
    albo żwirowni
    Ostatnio edytowane przez mpwt ; 13-05-2010 o 12:34
    nie trzeba wzywać doktora

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pukas Zobacz posta
    odbiegając od tematu - może ktos podlinkowac tego posta z przeróbką autorstwa czornego?
    Obawiam się, że wątek niestety poleciał w kosmos. A szkoda bo byłaby świetna pamiątka dla przyszłych pokoleń...
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Do piaskowni

Żeby nie było OT, to podzielam zdanie Stiga. Ludzie myślą, że wchodząc na forum o fotografii, wchodzą do taniego burdelu z dziwkami ukrytymi pod postacią fotoedytorów, które to (te dziwki) tylko czekają, żeby obsłużyć (najlepiej w czynie społecznym) znudzonego "klienta", który sam nie wie czego chce...

Ludzie ("klienci") miejcie szacunek do nas ("dziwek")!

Przepraszam jeżeli kogoś obraziłem (nie miałem na celu). Chciałem tylko coś dotkliwie porównać.
    Przepraszam fotografów, fotoedytorów i dziwki (jeżeli takowe są na forum).
    podobna jest i moja opinia

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów