Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Ważka.

Smile Ważka.

Witam.

Ważka przyłapana dzisiejszego poranka, w sumie celem wyjścia były motyle, nie mniej narazie ich jakoś mało na moim polu łownym (albo znowu musze iść do okulisty ), więc z braku laku ot stwór.

Zdjęcie 1.

Zdjęcie 2.

Pozdrawiam o zapraszam do oglądania.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Uomianki Dolne

Domyślnie

Mnie się te foty podobają. Bardzo fajne światło.
    Puszka, słoiki i inne duperoły

Domyślnie

światełko i kolorki na jedynce super
    Pozdrawiam
    Adamson

Domyślnie

Fajnie jest. Gdzie ją spotkałeś? Ja krążyłem w weekend w okolicach Poznania i oprócz komarów i meszek niczego nie dojrzałem. Jeszcze chyba zbyt zimno.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    Fajnie jest. Gdzie ją spotkałeś? Ja krążyłem w weekend w okolicach Poznania i oprócz komarów i meszek niczego nie dojrzałem. Jeszcze chyba zbyt zimno.
    Zapraszam odwiedzić nadwarciańskie tereny przy ulicy Prymasa Augusta Hlonda (Zawady,Główna) która prowadzi do mostu Lecha jadąc od strony Śródki . Spotkasz tam wiele gatunków motyli, trochę pająków (w tym Tygrzyki). Dla zainteresowanych ptakami: bażanty, myszołowy, i mniejsze ptactwo ale też jakieś boćki od czasu do czasu. Rok temu nawet łabędzie miały swoje gniazdo, bywają też lisy i sarny, jak teren był mocno zalany po zimie to nawet bobra miałem okazje obserwować ale niestety 105 była za krutka żeby go pofocić. Ogólnie ciekawe miejsce. Tylko strzasznie komary tną ;/

Pozdrawiam i życzę udanych łowów, oby pogoda nam sprzyjała.

Domyślnie

1 świetna
    2 zgadzam się z Arkiem
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Uprawnienia umieszczania postów