Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

Podoba się, niemniej ciachnąłbym 2cm góry i dołu i zrobił z tego mocne czernie i biele.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Podoba się, niemniej ciachnąłbym 2cm góry i dołu i zrobił z tego mocne czernie i biele.
    To jest mysl.......pobawie sie z konwersja....jak sie uda to pokaze

Domyślnie

Podoba mi się. z tej jednej można by 3 rożne wydzielić.
    501-712-525

Domyślnie

Chyba ten sam wypad ? Układ chmur jest taki sam. Co do zdjecia, osobiście to - ta podłoga jest nie potrzebna, i jednak troche za jasna, ale moge sie oczywiscie mylić. Kadrowo niezbyt mi się podoba, ten podział na 3 części - ziemia, woda, niebo, troche za dużo tego. To tak szczerze, od serca.

Domyślnie

Podobnie jak Locter odbieram kadr jako malo zdecydowany. Zbyt nieuzasadniony w centalnym kadrowaniu. Niekrorym forumowiczom moze sie podobac. Mnie nie do konca zwazajac na doswiadczenie autora. Tonacji nie porownuje do M... Jest inna. Technicznie pod wzgledem obrobki bdb. Brak jednak przekazu. Podloga ciekawa Grzegrz. Jednak zbyt malo integralna z calocia. Dlatego taki odbior. Nic poruszajacego ale jako kadr z wysieczki ok. Na PL 5 a digart oczywiscie rewelacja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Chyba ten sam wypad ? Układ chmur jest taki sam. Co do zdjecia, osobiście to - ta podłoga jest nie potrzebna, i jednak troche za jasna, ale moge sie oczywiscie mylić. Kadrowo niezbyt mi się podoba, ten podział na 3 części - ziemia, woda, niebo, troche za dużo tego. To tak szczerze, od serca.
    No tez tytul jest jaki jest WIesz kiedys tyle nameczylem ludzi ujeciami bez podlogi z tego wyjazdu ze nie wiele zostalo.......ogrzebalem szuflade przez Ciebie
    Ale jak masz ochote to mam kadr ktory bardzo lubie bez podlogi TUTAJ

Domyślnie

bardzo fajnie - podoba mi się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Dobrze jest, fajnie te kamule Ci wyszły.
    O tak
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Bardzo na TAK, wspaniałe.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

jest ładnie, ale troszeczkę za bardzo świeci ta foteczka, zgasiłbym ją trochę

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów