Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Heyah przegrywa?

Czy ktoś z Was używa Heyah i miał ostatnio problem z kartą? Wczoraj padła karta Heyah mojego znajomego, dziś moja. Na wyświetlaczu telefonu widnieje: włóż kartę SIM. Telefony nie były narażone na żadne trudne warunki, w pewnej chwili karty się wyłączyły...

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

Nawet nie strasz!
    Siwciu, czyli moja droga Mamuśka, może stracić kontakt z synciem i wnusiem???
    To by się działo
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Domyślnie

no tak, można odpocząć od nękających telefonów naszych nadgorliwych mamusiek Ale przelewy jakoś trzeba potwierdzać...

Domyślnie

Korzystam z Heyah już chyba ze 3 lata i raz mi padła karta - po prostu przestała działać.
    Wysłałem do serwisu (do operatora) i w ciągu tygodnia miałem z powrotem nową kartę + bonus w postaci kilku dodatkowych złotówek na koncie.

Jak dobrze pamiętam to proponowali, żeby kupić nowy starter, oni przekierują stary numer na nowy starter na czas naprawy, a koszty nowego startera oddadzą w postaci doładowania konta. Nie skorzystałem, ale całkiem przyjazne podejście mieli.

Domyślnie

mi w przeciągu 4 lat 2 razy padła karta , ale za każdym razem serwis przysyłał nową błyskawicznie i z tym nie było nigdy problemów ,troche to dziwne ze tak często padają te karty ale może maja jaki niskobudżetowy chip

Domyślnie

Ja mam chyba od 2004 i działa

Domyślnie

ja mam kartę od kilku lat, i nie miałam do tej pory problemów, ale rozumiem, że karty padają. Natomiast arcydziwnym przypadkiem (?) jest to, że jednego dnia karta padła mojemu współlokatorowi, a następnego dnia moja karta...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    ja mam kartę od kilku lat, i nie miałam do tej pory problemów, ale rozumiem, że karty padają. Natomiast arcydziwnym przypadkiem (?) jest to, że jednego dnia karta padła mojemu współlokatorowi, a następnego dnia moja karta...
    podejrzewam wirusa

Domyślnie

coś w tym jest, bo jego kartę sprawdzaliśmy w moim telefonie... Oboje używamy heyah. Trzecia karta od innego operatora narazie działa w jego telefonie

Rozmowny Awatar d80
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Parę lat temu przestała mi działać karta więc wymieniłem na nową.Także na Heyah.

Uprawnienia umieszczania postów