Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 52

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    czytasz dokładnie ten watek?
    Nie, nabijam tylko bezmyślnie posty.
    Przepraszam, opacznie Cię zrozumiałem, znalazłem to, o czym napisaleś.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    czytasz dokładnie ten watek ? - nie ma go w żadnej wersji kupnej czy preinstalowanej - musisz pobrac ze strony MS http://download.live.com/wlmail - a sciezka dostepu u mnie wyglada tak: "C:\Program Files\Windows Live\Mail\wlmail.exe"
    Potwierdzam, wczoraj zassałem i śmiga - CLAWS okazał się być "niezbyt" stabilny w wersji dla okienek.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nem Zobacz posta
    Ja jednak wolę mieć wszystko na dysku
    Ło panie dużo bym dał za możliwość stworzenia kopii zapasowej maili, tak jak można robić kopię kontaktów. Zawsze pozostaje manualne przesłanie ich na inna pocztę :]
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez turbo Zobacz posta
    Ło panie dużo bym dał za możliwość stworzenia kopii zapasowej maili, tak jak można robić kopię kontaktów. Zawsze pozostaje manualne przesłanie ich na inna pocztę :]
    To kup The Bat! - robi automatycznie backupy

Domyślnie

mozilla + mozbackup i sprawa kopii załatwiona
    przy okazji można też skopiować całego firefoxa
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Od przesiadki na Win7 używałem Thunderbirda w nowej wersji, ale dochodzę do wniosku, że ten program jest żenujący. Jest w nim wszystko co sobie tylko twórcy wymyślili, ale podane w niezjadliwej, kompletnie nieintuicyjnej formie (subiektywne odczucie po wieloletnim używaniu Outlooka). W dodatku muł przeokrutny. Myślę o przesiadce na Micro-soft ale mam wątpliwości. Nie wiem czy się dobrze w temacie zorientowałem, ale są dwie opcje- w jednej wiadomości przechowywane są na serwerach (live mail?) i można je odczytać tylko w trybie online właśnie po zalogowaniu, a w drugiej ściąga się je normalnie do kompa (???). No właśnie, chcę wrócić do sprawdzonego, xp-outlookowego trybu. Ktoś testował? Jak się dokładnie ta aplikacja nazywa?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    mozilla + mozbackup i sprawa kopii załatwiona
    Wystarczy kopiowac katalog z profilem (co wlasnie robi MozBackup, tyle, ze archiwizuje to ZIPem i zmienia rozszerzenie na wlasne). Ja trzymam katalog z profilem w katalogu "Dokumenty", i calosc regularnie archiwizuje na osobnym dysku. Dzieki temu mam kopie wszystkiego, co sie zmienia (+ jakies drobiazgi (konfiguracje, itp. z Program Files)).
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Ja używałem Thunderbird w wersji 2 a po lekturze tego wątku przesiadłem się na Mozilla Thunderbird 3. Pytanie dlaczego program sam nie poinformował o możliwości aktualizacji ?

Domyślnie

Aktualizacja automatyczna działa tylko w ramach minor releases (np. 2.1 -> 2.2). Major releases (2.x -> 3.x) trzeba ręcznie aktualizować.

Domyślnie

w czasach kiedy outlook nie był jeszcze standardem używałem Pegasusa i nada uważam, że jest to jeden z najlepszych niezależnych i darmowych klientów poczty. http://www.pmail.com/

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów