Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Najmlodsi w bw

Domyślnie

Powściekaliście się z tym narzekaniem na podpisy, czy co?.. Zdjęcia są kradzione na potęgę, z reguły przez tych co to nie dość, że sami nie potrafią takiego zrobić to mają też słaby warsztat obróbkowy, i umieszczenie podpisu w widocznym miejscu jest jedyną formą zabezpieczenia, więc nie rozumiem o co chodzi?.. Oceniacie zdjęcia czy podpisy?.. Ludzie, trochę luzu...

Cytat Zamieszczone przez onia
    ...kolor chyba lepiej jednak do dzieciaków pasuje...
    Nie zgadzam się ani trochę.

A tak poza tym myfriend - bardzo sympatyczne zdjęcia

Domyślnie

Czyste, ładne, pomysłowe kadry - szkoda że moje dzieci nie miały takiej sesji!

Podpis jest ok, wkońcu wiemy co się dzieje ze zdjęciami w sieci. Bądźmy dorośli.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Powściekaliście się z tym narzekaniem na podpisy, czy co?.. Zdjęcia są kradzione na potęgę, z reguły przez tych co to nie dość, że sami nie potrafią takiego zrobić to mają też słaby warsztat obróbkowy, i umieszczenie podpisu w widocznym miejscu jest jedyną formą zabezpieczenia, więc nie rozumiem o co chodzi?.. Oceniacie zdjęcia czy podpisy?.. Ludzie, trochę luzu...

Nie zgadzam się ani trochę.

A tak poza tym myfriend - bardzo sympatyczne zdjęcia
    zgadzam się z archim w 100 % , śmiać mi się chcę gdy czytam te wszystkie płytkie komentarze typu :
    -fajna fotka, tylko ten podpis....
    -za podpis to bym zlinczował
    -się moda na podpisy zrobiła itp ...
    nie mówiąc już o idiotycznych docinkach typu :
    "Masz super logo. Powiem więcej zdjęcia je wyjątkowo szpecą.
    Na Twoim miejscu dałbym puste kadry z wyrazistym podpisem. "

Pozdrawiam
    zdjęcia robię

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Zdjęcia jak zwykle cudne Bardzo lubię do Ciebie zaglądać.

Przeciwni podpisom są chyba tylko Ci, którym nikt nie ukradł zdjęcia aby reklamować nim swoje usługi :/ To na prawdę nie jest nic miłego.

Kompletnie mi nie przeszkadza podpis w centralnym miejscu

Domyślnie

1 jest dla mnie prze fantastyczna!
    Świetna robota!
    "Ten kto robi to co lubi,robi to najlepiej..."

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kosior1125 Zobacz posta
    -się moda na podpisy zrobiła itp ...
    Och żywcem z jednego z moich wątków Myślałam że padnę jak to przeczytałam

Domyślnie

dla mnie wszystkie piękne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myfriend Zobacz posta
    Amirez jesli nie masz nic do dodania na temat fotek, to przepraszam, ale po co zabierasz glos i w sposob najmniej inteligentny probujesz mnie skrytykowac. Podpis zawsze widnial na moich fotkach i do tej pory nikomu nie przeszkadzal, wiec nie rozumiem w czym problem...
    Mimo wszystko dziekuje osobom, ktore oceniaja zdjecia, a nie widniejacy na nich podpis...
    Pozdrawiam
    Wybacz - ale pozostanę przy swoim zdaniu.
    Na forum są tysiące zdjęć. Znikoma część z nich zawiera logo. Większa część z tej znikomej ma logo delikatne, subtelne - nie psujące zdjęcia.
    Twoje foty - Twój podpis!
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

O jej ale sie wrzawa o te podpisy zrobila, coz nie kazdy potrafi to zrozumiec. Ja jednak bede swoje logo umieszczac w centralnym miejscu, czy sie to komus podoba czy nie. Mialam sytuacje, ze wszystkie zdjecia z mojej sesji zostaly skradzione, a wtedy nie umieszczalam jeszcze na nich swojego podpisu. Przykre jest kiedy wkladamy swoj czas i prace, a ktos w perfidny sposob nas okrada.
    Amirez nie bulwersuj sie tak i nie zachowuj jak dziecko, jesli Ci nie pasuje to nie komentuj i uwazaj na slowa, mozna na cos zwrocic uwage, ale nie obrazajac nikogo, nie znasz mnie i nie zycze sobie tego typu docinek, troche kultury, anonimowosc nie upowaznia Cie do takiego zachowania. 4-letni staz na tym forum o niczym nie swiadczy.

Archibald, kosior1125, ewak1975, koffee dziekuje, ze podzielacie moje zdanie co do podpisow i zgadzam sie, ze "zdjecia sa kradzione na potege".

Dziekuje wszystkim za komentarze, fajnie ze jest taki pozytywny odbior moich fotek
    Pozdrawiam

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów