Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Tomku konczy mi sie umysl........wlasciwie to juz skonczyl.......nie rozumiem Ciebie!
    Wiem ze lubisz napisac i cos stworzyc.....czy to fotografie, czy to wywod........jednak chyba zaczynasz sie zakrecac we wlasnych slowach
    Kalibracja jest potrzebna....i tutaj nie chodzi tylko o kolory.....al enie zrozumiesz tego Tomaszu dopoki sam nie skalibrujesz sprzetu i dopoki nie przesiadziesz sie z Laptopa na monitor........
    Pewnie tak. Tylko czy nie za bardzo skupiasz sie na kalibracji i monitorze? Gdybys nie pisal o braku kalibracji, to nikt nie zworoclby nawet uwagi. Tak mysle. Nie zakrecam sie w wywodach. Sam to niepotrzebnie robisz. Rzeczywiscie nie rozumiemy sie i jesli Twoj umysl konczy sie w tej mierze to pewnie nie masz ochoty na komenty pod Twoimi czasem innymi i dobrymi fotami. Nie rozwijajac masz tu cos na otuche abys mnie nie osadzal mnie o goloslowie.
    http://inframe.nikoncompetition.co.uk/?id=01
    Do roboty. Z inwencja i tworczym przekazem. Ale nie sluchasz tylko wyciagasz tysiac argumentow na obrone swoich turystycznych. Szkoda, bo masz warsztat.
    Link to nie przechwalki. To tylko dowod, ze warto kombinowac. Doswiadczac i szukac.
    Zaskoczylbym Cie pozostalymi. Jednak pozostane na tym jednym nikonowskim.
    Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 25-04-2010 o 23:59

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Pewnie tak. Tylko czy nie za bardzo skupiasz sie na kalibracji i monitorze? Gdybys nie pisal o braku kalibracji, to nikt nie zworoclby nawet uwagi. Tak mysle. Nie zakrecam sie w wywodach. Sam to niepotrzebnie robisz. Rzeczywiscie nie rozumiemy sie i jesli Twoj umysl konczy sie w tej mierze to pewnie nie masz ochoty na komenty pod Twoimi czase innymi i dobrymi fotami. Nie rozwijajac masz tu cos na otuche abys mnie nie osadzal mnie o goloslowie.
    http://inframe.nikoncompetition.co.uk/?id=01
    Do roboty. Z inwencja i tworczym przekazem. Ale nie sluchasz tylko wyciagasz tysiac argumentow na obrone swoich turystycznych. Szkoda, bo masz warsztat.
    Link to nie przechwalki. To tylko dowod, ze warto kombinowac. Doswiadczac i szukac.
    Zaskoczylbym Cie pozostalymi. Jednak pozostane na tym jednym.
    Alez Tomku ja nie wspomnialem slowem o braku kalibracji w tych zdjeciach.......tutaj juz jestem po skalibrowaniu!
    Naprawde zrozumial bys roznice gdybys przesiadl sie na monitor......nawet podpinany pod twojego lapka!
    Nie do konca rozumiem "turystyczne"...........Tomku czy Ty nie za bardzo sie zrobiles "Artysta"??
    Tomku o twojej publikacji juz slyszalem ale czy nie przesadzasz.........popatrz dokladnie.....zdjecie twoje ktore ogladaja teraz ludzie jest takze zdjeciem "turystycznym"...........
    Nie mozesz tak mowic ani negowac tego ze robie zdjecia tam gdzie jade......meczy mnie to ze nazywasz to samograjami.....czym jest twoje opublikowane zdjecie jak nie samograjem?????
    Piekne miejsce i swiatlo ubrane w ladny acz ciekawy kadr.....! Ten korzen (drzewo) ktos tam ustawil........czyli ktos przed Toba to tak widzial......Ty to uwieczniles i gratuluje.....gratulowalem tobie juz wczesniej!
    Nie nazywaj mnie "turysta", jezdze bo musze........zeby znalesc cos interesujacego musze wyjechac kilkadziesiat km od domu......Ty masz piekna okolice pod domem, ja nie......wiec nie jestem "Turysta", tylko jezdze w miejscowki......"turysta" jest ten ktory robi zdjecia przy okazji zwiedzania a ja te miejsca juz dawno zwiedzilem........
    Gratuluje jeszcze raz publikacji ale opanuj sie chlopie bo nie mozna Ciebie ostatnio zrozumiec!

Dodam jeszcze ze jako "turysta" nigdy nie zrobisz zdjec moherow z takiego miejsca!
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 26-04-2010 o 00:09

Domyślnie

Hmmm, wszystko sie zgadza, tylko razi mnie jedno - gdzie tu przekaz w tym ładnie sfoconym polu golfowym , Tomek - co chciales nim przekazać ? Bo dla mnie to tylko ładnie sfocone pole golfowe, fakt, że urodziwe, i szczerze gratuluje wygranej, jednak... przekazu to ja tam nie widze żadnego, ale może jeszcze nie dorosłem do takich prac
    I żeby nie było - bez uszczypliwości żadnej z mojej strony, tylko jak już mówimy poważnie to mówmy poważnie, i troche mnie razi, że próbujesz nam wmówić, że w tym zdjęciu jest coś więcej niż tylko ładny kadr i fajne światło.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Hmmm, wszystko sie zgadza, tylko razi mnie jedno - gdzie tu przekaz w tym ładnie sfoconym polu golfowym , Tomek - co chciales nim przekazać ? Bo dla mnie to tylko ładnie sfocone pole golfowe, fakt, że urodziwe, i szczerze gratuluje wygranej, jednak... przekazu to ja tam nie widze żadnego, ale może jeszcze nie dorosłem do takich prac
    I żeby nie było - bez uszczypliwości żadnej z mojej strony, tylko jak już mówimy poważnie to mówmy poważnie, i troche mnie razi, że próbujesz nam wmówić, że w tym zdjęciu jest coś więcej niż tylko ładny kadr i fajne światło.
    Pozdrawiam.
    Oooo wlasnie......ladnie ujete....w uniesieniu nie ubralem tego w tak ladne slowa!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Pozdrawiam.
    To tylko jeden z przykladow. Nic nie probuje nikomu wmowic. Chce wam tylko przekazac. Tobie Michal i Grzgorzowi, ze za bardzo jestescie przeswiadczeni w slusznosci swoich kadrow. tobie jeszcze mozna cos napisac zgodnie z odczuciami. Ostatnio. Bo wczesniej nie. Grzegorzowi to az strach cokolwiek pisac, bo wszystko co robi jest na medal. A gdzie efekty? Tylko dlatego taka moja publikacja. Inna fota w stanach zarabia na d3. Bez wysilku. Bez tysiaca argumentow. Ot tyle chlopaki. Nauczcie sie sluchac opinni miast uwazac siebie za mistrzow.
    I pokazcie mi watek, gdzie napisalem, ze jestem artysta. Gdzie napisalem o moim pstryku praca. Jest taki tylko jeden. Jesli kiedys napisze o swojej fotografii praca, to wtedy mozecie uwazac mnie za artyste.
    A teraz do przemyslenia. Ile razy forumowiczu napisales o swoim pstryku praca. Ile razy krytykowales innych jako pseudo artystow. Do przemyslenia. Do przemyslenia i podniesienia poziomu tego nieszczesnie zanizanego forum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Oooo wlasnie......ladnie ujete....w uniesieniu nie ubralem tego w tak ladne slowa!
    Naprawde piekne

Domyślnie

Drogi Gregu , powaliles po raz kolejny na kolana , znakomite kadry, piekne swiatelko i do tego kolorki.
    Pozwolę tylko się wtrącić , monitor i kalibracja jest bardzo ważna , pamietam dzień kiedy to Sebastian Krauz dał mi to do zrozumienia, kolejny taki dzień to sama już kalibracja , chyba tego nie zapomnę ale od tamtego momentu potrafię delektować się dobrymi fotografiami
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    Drogi Gregu , powaliles po raz kolejny na kolana , znakomite kadry, piekne swiatelko i do tego kolorki.
    Pozwolę tylko się wtrącić , monitor i kalibracja jest bardzo ważna , pamietam dzień kiedy to Sebastian Krauz dał mi to do zrozumienia, kolejny taki dzień to sama już kalibracja , chyba tego nie zapomnę ale od tamtego momentu potrafię delektować się dobrymi fotografiami
    Pozdrawiam.
    dzieki....!

Do Tomasza.....nie jestem nieomylny! Popelniam bledy i nie wstydze sie tego.......i jak nawet chcesz to nazwij mnie "turysta".......
    Tylko Ty nie jezdzisz robic zdjec "turystycznie"
    Co do artysty to nie napisales, nie!
    Nie rozumiemy sie.......
    Chyle czola ja unizony!
    aaaa jeszcze zapomnialem......ooo nieomylny!
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 26-04-2010 o 00:48

Domyślnie

Ja chce tylko dodac - Tomek, mimo ze nie widac efektow w postaci wygranych konkursow, to uwierz ze nie siedze bezczynnie, jednak nie kazdemu przychodzi to tak latwo jak Tobie, ale jestem dobrej mysli.

Domyślnie

Ładny zestaw, jednak dwójeczka jak dla mnie zdecydowanie wygrywa .
    Ładne kolorki, światełko no i ten pierwszy plan .

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów