Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Okno

Domyślnie Okno

Pierwsza próba. Dlatego okno

Domyślnie

Mocno pokazane, podoba sie bardzo.
    D300s + MB-D10, N 18-70mm, N 70-300 VR, N 50mm 1.4 ,N 105 f2.8G,N 24-70, N 10.5 f2.8, N 14mm f2.8, N 70-200 f2.8 VRII, N 24-70 f2.8, N35mm f1.8, Sb 600, Sb900 x 2, TC 20E III,

Domyślnie

Takie inne.Bardzo dobre!

woda
    Gość

Domyślnie

Bardzo ciekawy omysl. Lubie takie prace ale mam jedno zastrzeznie. Mam wrazenie, ze o ile sam budynek jest w niebieskiej dominancie to juz niebo mniej. Przez co odnosze wrazenie, lekkiego niedopasowania. Nie do konca naturalnie to wyglada. Jest zbyt duza roznica. Zwlaszcza na krawedziach. Ale kierunek wart uznania i z checia bede czekal na nastepne tego typu Twoje prace.

Domyślnie

Bardzo ciekawe spojrzenie, bardzo dobry efekt. Mysle, ze moglbys jeszcze poeksperymentowac z konwersja, przy okazji innych kadrow w tym stylu (mam nadzieje, ze pokazesz cos wiecej w tym stylu).
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Bardzo ciekawy omysl. Lubie takie prace ale mam jedno zastrzeznie. Mam wrazenie, ze o ile sam budynek jest w niebieskiej dominancie to juz niebo mniej. Przez co odnosze wrazenie, lekkiego niedopasowania. Nie do konca naturalnie to wyglada. Jest zbyt duza roznica. Zwlaszcza na krawedziach. Ale kierunek wart uznania i z checia bede czekal na nastepne tego typu Twoje prace.
    Dodalem niebieskiej celowo. Tez ta decyzje otczytuje nieco jako blad. Wczesnie wszystko nieco sie zlewalo. W kierunku cieplejszych stawalo sie nienaturalne. Poprawimy.
    I cos tam jeszcze wydlubie z innej pory. Dziedzina mi obca wiec tym bardziej

woda
    Gość

Domyślnie

Wydaje mi sie, ze to jest rowniez kwestia delikatnych jasnych obwodek, ktore miejscami pojawiaja sie na brzegach tych ruin. To po trosze rowniez stanowi o wrazeniu "niejednorodnosci" zdjecia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Wydaje mi sie, ze to jest rowniez kwestia delikatnych jasnych obwodek, ktore miejscami pojawiaja sie na brzegach tych ruin. To po trosze rowniez stanowi o wrazeniu "niejednorodnosci" zdjecia.
    Tak to tez blad. Od mokrych krawedzi pod innym katem bardziej odbijalo sie swiatlo. Powinienem sie tego pozbyc.

Domyślnie

Bardzo ciekawy i ntrygujący kadr, odczucia mieszane ale na pewno ciekawie.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Bardzo fajne

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów