Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Problem techniczny z PS Cs4

Witam,
    Przedwczoraj pracując w Ps wyskoczyło mi okienko zatytułowane OnOne Library, w srodku czerwony krzyżyk i ten okropny dżwięk i od tego czasu mam problem. Nie mogę nic zrobić w programie ponieważ cokolwiek wcisnę pojawia się ten komunikat i nic nie da sie zrobić. Odinstalowałam program, aby zainstalować go znowu i dalej to samo...nie wiem o co chodzi.
    Dziwię się też że mimo nowej instalacji wszystkie ustawienia, wygląd okien itp są takie same, czy nie powinny być domyslne?
    Spróbowałam jeszcze raz i bez zmian
    Może ktos miał coś podobnego, nie wiem co robić, do kogo się zgłosić z tym problemem, mam full zdjęć do obrobienia i związane ręce ((
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adu Zobacz posta
    Może ktos miał coś podobnego, nie wiem co robić, do kogo się zgłosić z tym problemem, mam full zdjęć do obrobienia i związane ręce ((
    Najlepiej do producenta oprogramowania, który po zakupieniu przez Ciebie produktu powinien wspierać Cię w kwestiach technicznych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej Olender Zobacz posta
    o ja...dziękuję. Problem zażegnany, niespodziewałam się ze tak szybko się to uda..
    Jeszcze raz dzięki. Już parę razy przekonałam się że można na Was liczyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adu Zobacz posta
    o ja...dziękuję. Problem zażegnany, niespodziewałam się ze tak szybko się to uda..
    Jeszcze raz dzięki. Już parę razy przekonałam się że można na Was liczyć
    No to teraz w tak piękny dzień musisz obrabiać zdjęcia , awaria była by usprawiedliwieniem
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

no niestety, taki juz jest urok bycia nikoniarzem

Uprawnienia umieszczania postów