Szukaj
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
No nie wyżywajcie się już tak, zaciągnąć można. Pewnie MiSio bał się kolejnych wielkich procesów antymonopolowych. Ale fakt faktem - po co to dziwactwo ściągać, jak można mieć lepsze.
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Jesli potrzeba klienta e-mail, z obsluga usenetu, rss, i np. kalendarzem -- to Thunderbird jest najlepszym rozwiazaniem. Bardzo dlugo uzywalem The Bata, ale nie mial natywnie obslugi grup dyskusyjnych, a bramka email<>news padla w koncu na amen, wiec po wielu rozmyslaniach, czytaniu i samodzielnych testach -- zdecydowalem sie na Thunderbirda. Nie zaluje, chociaz czasami niektore drobiazgi potrafia zdenerwowac. W kazdym badz razie pamieciozernosc tego programu to mit. Odpalony juz od ponad tygodnia -- zajmuje 60 MB. Wersja 2 zabierala jakies 80 MB. Co to jednak jest przy ogromie informacji w nim zawartych i dzisiejszych ilosciach pamieci w komputerach?
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Troszkę nie rozumiem... Co to znaczy "wersja dla firm"? Kupujesz najbidniejszego Office'a, "Basic" bodajże. Masz tylko Worda, Excela i Outlooka. Trochę mi się nie chce wierzyć, że prowadząc firmę, zbędny Ci jest edytor tekstu, czy arkusz kalkulacyjny. Gupią fakturę, czy cokolwiek na papierze firmowym napisać... Office 2007 Basic kosztuje niecałe 6 stówek brutto. No wiadomo, można mieć to samo za darmochę (np. Open Office + alternatywny klient poczty), ale jeżeli do tej pory korzystałeś z programów M$ i się przyzwyczaiłeś, to nie widzę podstaw, żeby się czegoś od nowa uczyć. Mnie przynajmniej szkoda by było na to czasu.
No, ale to tylko takie moje luźne uwagi. I nie zmieniają one faktu, że i Open Office i taki Thunderbird są całkiem ok.
fajno, ale na 3 stanowiska kwota się przemnaża.
word, exel - zbędny, a jeśli - mam na domowym.
Adam, ty potrzebujesz na 3 stanowiska czy tylko na komputer do firmy? Jak tylko do firmy to przeciez mozesz kupic Outlook 2007 bez zbednych dodatkow: http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Of...1897340&sr=1-1 do tego po pojawieniu sie wersji 2010 bedziesz mogl zrobic upgrade za darmo.
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
Prawdopodobnie Adam posiada trzy stanowiska w firmie. A po co kupować jak można mieć za darmo![]()
Skontaktuj się z nami