Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 52

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    a czego nie ma poczta z win7 co mają inne programy ?
    W ogóle nie ma poczty.
    Jest pokraczna jakaś usługa, którą sobie trzeba aktywować i ściągnąć.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    W ogóle nie ma poczty.
    Jest pokraczna jakaś usługa, którą sobie trzeba aktywować i ściągnąć.
    Nie jest tak znowu źle. Windows Live Mail sprawdza się jako podstawowy klient e-mail dla niewymagającego użytkownika. Jednak z racji pochodzenia od ekskremalnego* Outlook Expressa zwykle go odradzam.

*od ekskrementy, nie ekstremum
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    a czego nie ma poczta z win7 co mają inne programy ?
    inne programy istnieją klient wbudowany w win7 nie istnieje. No chyba że moja 64 bitowa 7 Home Premium tak ma?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokrates Zobacz posta
    inne programy istnieją klient wbudowany w win7 nie istnieje. No chyba że moja 64 bitowa 7 Home Premium tak ma?
    Jeśli WIn7 Ultimate u klienta nie ma, to inne też mogą nie mieć.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

No nie wyżywajcie się już tak, zaciągnąć można. Pewnie MiSio bał się kolejnych wielkich procesów antymonopolowych. Ale fakt faktem - po co to dziwactwo ściągać, jak można mieć lepsze.
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

Jesli potrzeba klienta e-mail, z obsluga usenetu, rss, i np. kalendarzem -- to Thunderbird jest najlepszym rozwiazaniem. Bardzo dlugo uzywalem The Bata, ale nie mial natywnie obslugi grup dyskusyjnych, a bramka email<>news padla w koncu na amen, wiec po wielu rozmyslaniach, czytaniu i samodzielnych testach -- zdecydowalem sie na Thunderbirda. Nie zaluje, chociaz czasami niektore drobiazgi potrafia zdenerwowac. W kazdym badz razie pamieciozernosc tego programu to mit. Odpalony juz od ponad tygodnia -- zajmuje 60 MB. Wersja 2 zabierala jakies 80 MB. Co to jednak jest przy ogromie informacji w nim zawartych i dzisiejszych ilosciach pamieci w komputerach?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    szukam, szperam, coś do obsługi poczty na firmowego kompa. dotąd używałem outlooka, ale wersja dla firm jest droga, tym bardziej, ze reszta pakietu jest mi zbędna. co polecicie. i dlaczego?
    Troszkę nie rozumiem... Co to znaczy "wersja dla firm"? Kupujesz najbidniejszego Office'a, "Basic" bodajże. Masz tylko Worda, Excela i Outlooka. Trochę mi się nie chce wierzyć, że prowadząc firmę, zbędny Ci jest edytor tekstu, czy arkusz kalkulacyjny. Gupią fakturę, czy cokolwiek na papierze firmowym napisać... Office 2007 Basic kosztuje niecałe 6 stówek brutto. No wiadomo, można mieć to samo za darmochę (np. Open Office + alternatywny klient poczty), ale jeżeli do tej pory korzystałeś z programów M$ i się przyzwyczaiłeś, to nie widzę podstaw, żeby się czegoś od nowa uczyć. Mnie przynajmniej szkoda by było na to czasu.

No, ale to tylko takie moje luźne uwagi. I nie zmieniają one faktu, że i Open Office i taki Thunderbird są całkiem ok.

Domyślnie

fajno, ale na 3 stanowiska kwota się przemnaża.
    word, exel - zbędny, a jeśli - mam na domowym.

Domyślnie

Adam, ty potrzebujesz na 3 stanowiska czy tylko na komputer do firmy? Jak tylko do firmy to przeciez mozesz kupic Outlook 2007 bez zbednych dodatkow: http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Of...1897340&sr=1-1 do tego po pojawieniu sie wersji 2010 bedziesz mogl zrobic upgrade za darmo.
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Prawdopodobnie Adam posiada trzy stanowiska w firmie. A po co kupować jak można mieć za darmo

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów