Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Oceńcie

Domyślnie

Obróbka dobiła. Na amen.
    „Inteligencja kilku osób nigdy się nie sumuje. Głupota zawsze.” Docentx.
    --EIZO--

Domyślnie

Zdjęcie nr 2 jest spoko.

Oszczędny w słowach Awatar pukas
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    Eee... nie podoba mi się. Ta ilość plastiku gryzie się strasznie z mocnym światłem i kontrastem. Jeśli chodzi o pomysł i modelkę to ok. Ale obróbka IMO popsuła te zdjęcia.
    eehh no dajcie spokój - nie dalej jak tydzień temu widziałem zdjęcie zcorssowane i z fioletową poświata, wyglądało paskudnie a 80% użytkowników popadło w zachwyt... nie widzę tu plastiku. To o czym wspominacie mówiąc o "plastiku" to pewnie minimalnie przesadzony blur na skórze ale jeśli chodzi o sposób konwersji na B&W i kontrastu wszystko jest ok. 1 lepsza od 2 jak na moje oko.
    P.S. widać ze nie robione w studio ale i tak fajnie wyszło
    Ostatnio edytowane przez pukas ; 21-04-2010 o 11:38 Powód: plastik
    nie trzeba wzywać doktora

Domyślnie

pukas Dzięki, bo się już zastanawiałem, czy coś z moim zwrokiem jest nie tak. Plastik chyba szczególnie widać na ustach i oczach, bo blurów tu wszędzie pełno a ludzie się zachwycają, już szczególnie w glamourze.

Pytanie nadal do Adu, gdzie jest tutaj kiepściutkość światła, bo IMHO światło rozkłada się poprawnie na modelce. Nie ma jakichś ostrych cieni, jest plastyka twarzy. Ale może się mylę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korsarz Zobacz posta
    pukas Dzięki, bo się już zastanawiałem, czy coś z moim zwrokiem jest nie tak. Plastik chyba szczególnie widać na ustach i oczach, bo blurów tu wszędzie pełno a ludzie się zachwycają, już szczególnie w glamourze.

Pytanie nadal do Adu, gdzie jest tutaj kiepściutkość światła, bo IMHO światło rozkłada się poprawnie na modelce. Nie ma jakichś ostrych cieni, jest plastyka twarzy. Ale może się mylę.
    Cienie ostre na tle nie sa raczej fajne. I plastikowosc twarzy, a nie plastyka. 1 popatrz na nos, 2 twarz i szyja !!!
    Sredni grafik zrobi lepsza skore, niz ty na fotografi. Fajne kadry.
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Domyślnie

Do Matey3000. Gdybym mial dostęp do studia to cieni by nie bylo. A co do ogolu zdjęć to nie każdemu takie coś musi sie podobać. rzecz gustu. Tylko czemu wtedy na innych stronach typu: maxmodels itp... takie zdjęcia sa najwyzej oceniane?
    Na co stawiać? Na naturalność???

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów