Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: wyjście...

Domyślnie

hmmmmmm cos w tym jest.....nie wiem co ale mi sie podoba!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    hmmmmmm cos w tym jest.....nie wiem co ale mi sie podoba!
    a ja wiem...! Tęskni Ci się za naszym morzem

Oszczędny w słowach Awatar heniek85
    Miasto
    Borek Strzeliński

Domyślnie

Coś w tym jest ... podoba się
    aparat, obiektyw, lampa ... c.d.n.
    http://www.jlukasz.flog.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    a ja wiem...! Tęskni Ci się za naszym morzem
    Eeee no odwiedzil bym........ale bez przesady za te sama kase mam wode 27C i gwarancje pogody w pazdzieniku
    Ale szacuneczek do naszej Krainki mam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Eeee no odwiedzil bym........ale bez przesady za te sama kase mam wode 27C i gwarancje pogody w pazdzieniku
    ja to wszystko rozumiem ale wyobraź sobie... przed sezonem, jedna otwarta smażalnia, puste uliczki, intensywny zapach sosny... Ja to przerabiałem w ostatnie święta. Rowy wyglądały jak po eksplozji bomby neutronowej. Niby wszystko na swoim miejscu ale żywego ducha. Przez godzinę przebiegła tylko jedna mała dziewczynka z bramy do bramy. W jedynej czynnej knajpie zjadłem obiad w towarzystwie prowadzącego lokal. Klimat był masakryczny. Pożyję przez to z 10 lat dłużej

Domyślnie

ja to wszystko rozumiem ale wyobraź sobie... przed sezonem, jedna otwarta smażalnia, puste uliczki, intensywny zapach sosny... Ja to przerabiałem w ostatnie święta. Rowy wyglądały jak po eksplozji bomby neutronowej. Niby wszystko na swoim miejscu ale żywego ducha. Przez godzinę przebiegła tylko jedna mała dziewczynka z bramy do bramy. W jedynej czynnej knajpie zjadłem obiad w towarzystwie prowadzącego lokal. Klimat był masakryczny. Pożyję przez to z 10 lat dłużej
    Dokładnie to znam. Jeżeli Bałtyk, to tylko przed lub po sezonie. Wtedy można się wyciszyć i lekko "odtajać" .
    Co roku to przerabiam, goniąc dziatki, aby troszeczkę jodu przyswoiły.

A zdjęcie fajne. To pewnie wyjście z "polskiej pustyni" nad morze ?
    Piękne miejsce. Z dużym potencjałem, także fotograficznym .

Domyślnie

tez prawda
    No poza sezonem moze byc naprawde klimatycznie.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    ... To pewnie wyjście z "polskiej pustyni" nad morze ?
    Zgadza się

Domyślnie

nie siadło...?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów