Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Bez kamieni - [Nemeth]

Witam

Dziś daję pstryka bez kamieni.
    Jak się Wam to widzi?

pozdr.

Domyślnie

jakby czegoś brakowało....
    może kamieni?

Domyślnie

Ja tego nie kupuję.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

A mnie się podoba, jakkolwiek to zabrzmi - mam jakieś dziwne wrażenie że to drzewo pochyla się i płacze.
    Próbowałeś może w czerni i bieli?
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Bo dydykacje cofne Gora drzewa jakas taka... hmmmm.... dziwna. Podejrzewam, ze na 100% powiekszenia moze wystepowac aberracja chromatyczna i z tego powodu tak to odbieram. Pomysl sam w sobie dosc ciekawy, ale... brakuje czegos.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

bardzo fajny klimat stworzyles i do tego ta tonacja idealnie pasuje ! Swietne jest jak dla mnie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    A mnie się podoba, jakkolwiek to zabrzmi - mam jakieś dziwne wrażenie że to drzewo pochyla się i płacze.
    Próbowałeś może w czerni i bieli?
    Gdy wypatrzyłem ten kadr miałem identyczne skojarzenia
    W zamyśle zdjęcie miało być ciemnym i mrocznym bw ale ostatecznie naturalistyczny kolor bardziej mi podpasował.

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    Bo dydykacje cofne (...).

To nie abberacja. Długa ekspozycja, bo już dawno po zachodzie było, zrobiła swoje z gałązkami.

Domyślnie

Ciekawy pomysł dobrze realizowany. Moim zdaniem duży plus bo niestandardowo to wygląda.

Domyślnie

A mi sie bardzo podoba,takie cos z niczego...no nie wiem czemu,ale zdjecie mi sie bardzo podoba...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

fota zyskuje poprzez bardzo dobre wykonanie jak to u Ciebie , to widać, ale sam temat jakby mniej zachwyca - ja osobiscie odbieram to zdjęcie pozytywnie - w kategoriach oceny oceniłbym je jako poprawne

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów