Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Domyślnie

hubik - przyznaję Ci rację ...Lasy Janowskie graniczą z Roztoczem Zachodnim. Nie sprawdzałem tego wcześniej, ponieważ opierałem się na faktach usłyszanych od człowieka, u którego mieszkaliśmy. Jednak na stronie internetowej Roztocza jest też opis np. stawu Imielty Ług.
    Pozdrawiam Jacek P.

Domyślnie

Imielty Ług to rewelacyjne miejsce na plener, szczególnie część na wschód od Lipy, Zaklikowa. Byliśmy z kolegą tam na początku marca - w Wawie śniegu ledwo ledwo, a tam zima jak się patrzy. Spotkaliśmy nikoniarza (ale z innego forum), który przyjechał "na żurawie" - twierdził, że gniazdują tam 3 pary.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubik Zobacz posta
    Imielty Ług to rewelacyjne miejsce na plener, szczególnie część na wschód od Lipy, Zaklikowa. Byliśmy z kolegą tam na początku marca - w Wawie śniegu ledwo ledwo, a tam zima jak się patrzy. Spotkaliśmy nikoniarza (ale z innego forum), który przyjechał "na żurawie" - twierdził, że gniazdują tam 3 pary.
    Jeżeli miał na imię Robert, to właśnie u Niego byliśmy. A te 3 pary faktycznie gniazdują i On dokładnie wie gdzie .
    Pozdrawiam Jacek P.

Domyślnie

Piękna seria!!
    Bardzo klimatyczne foty.Jak dla mnie 1,2 i 3.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Dla mnie jedynka najbardziej zacna, wręcz moim zdaniem piękna. I kto powiedział, że dół (podłoga) jest ważne? Teraz znowu opcjuję za tym: podłoga nie musi być duża czy też proporcjonalna, aby pokazać piękną kompozycję zdjęcia.
    Ostatnio edytowane przez barbi ; 15-04-2010 o 22:28

Domyślnie

fajna cała seria(oprócz 4) łącznie z wydrą!!
    2 ma to coś; ta dynamika, ten sposób ukazania srodowiska i połączenie dla mnie czapli białej z torfowiskami jest świetne!!
    Gratuluje!

Domyślnie

krótko: WSPANIAŁE.
    Pozdrawiam, Grzegorz.

Domyślnie

Świetne, sporo razy je widziałem i nigdy tak blisko żeby dobre zdjęcie zrobić.
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów