Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Fanad Head IV

Domyślnie

Bardzo dobry kolor
    Światło ciekawe
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Kolor masz bardzo dobry, ale wybieram naprawdę kozackie BW.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Kolor masz bardzo dobry, ale wybieram naprawdę kozackie BW.
    To B&W zawdzieczam Alowi ktory ostatnio tutaj nie wpada......a moze sie nie wypowiada.....tak czy inaczej to on pokazal mi swoj sposob konwersji a ja sobie go opracowalem pod siebie i nareszcie jestem zadowolony z B&W
    Ale dziekuje!

Domyślnie

Ten kadr bardziej pasuje mnie w BW .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Wybiorę BW, choć zawsze jestem za kolorem, ale ten zbyt intensywny mi się wydaje, światełko to tylko uwypukliło.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Obie mi się podobają, niemniej chyba w tym przypadku bliżej mi do wersji w czerni i bieli tylko dodałbym tam więcej kontrastu by spotęgować czarno białość
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Obie mi się podobają, niemniej chyba w tym przypadku bliżej mi do wersji w czerni i bieli tylko dodałbym tam więcej kontrastu by spotęgować czarno białość
    zastanawialem sie nad mocniejszym B&W........ale bez kalibracji nie mam 100% pewnosci co robie wiec wole troszke delikatniej

Domyślnie

Kolor! BW mdle mz i nie rozumiem zachwytu. Kolor wygrywa.

Domyślnie

Świetne zdjęcie, ..... aż nie mogłem się powstrzymać, żeby sobie nie pokombinować. To co mi wyszło to nie jest żadna sugestia, ......... tylko taka wariacja na temat, ... pozdrawiam.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów