Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Ładnie jest, ale widziałem już dużo lepszych Twoich prac
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Mi się widzi tak jak jest. Może niebo troszkę zbyt wysoko poprowadzone, ale to tylko niewiele znaczący szczegół. Ładnie, bardzo ładnie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Duży plus. Za kolory i klimacik zachodu.
    Ale niezbyt rozumiem dlaczego Ty, wyszukiwacz niebanalnych, szalenie przemyślanych kadrów
    zdecydowałeś się na prezentację tego zdjęcia. Widziałeś, sam wspomniałeś o ograniczeniach, że odbicie nie
    było całe, że nie można było zamknąć kadru. Kolory, klimat jak zawsze na najwyższym poziomie, ale tego coś zabrakło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zazula Zobacz posta
    (...)
    Ale niezbyt rozumiem dlaczego Ty, wyszukiwacz niebanalnych, szalenie przemyślanych kadrów
    zdecydowałeś się na prezentację tego zdjęcia. Widziałeś, sam wspomniałeś o ograniczeniach, że odbicie nie
    było całe, że nie można było zamknąć kadru. Kolory, klimat jak zawsze na najwyższym poziomie, ale tego coś zabrakło
    Pół żartem, pół serio można by powiedzieć, że każdy by starał się zamknąć kadr tak by było widać całość odbicia. Zatem już niebanalnie

A poważnie - banalny widoczek z typowej niemieckiej mariny jakich wiele, niemniej jednak "wpadł mi w oko". Nie zawsze musi być 'ahtystycznie', czasami wystarczy mi jak jest 'ładnie'

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów