Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Małe smuteczki

Domyślnie Małe smuteczki

Krzyś i jego smuteczki.

1.
    2.

Domyślnie

Zapraszamy do komentowania

Domyślnie

No co tu komentować - zdjęcia powinny wywrzeć jakieś emocje a na mnie nic tu nie wywarło takowych - nie odbierz tego za złośliwość a za radę - mój odbiór to zapłakany/zasmarkany chłopiec i teraz nie wiem czy mu współczuć czy być złym na opiekunów którzy dopuścili aby tak wyglądał. Pokazałaś modela niekorzystnie - popracował bym nad kadrem, nad obróbką gdyż jedna fota ciemna druga przepalona, kolorystyka również mi nie odpowiada. Po prostu więcej podglądaj innych a z czasem powinno być lepiej.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Dzięki za komentarz, wezmę sobie rady do serca. A co do płaczu dziecka,,,,,,, to zdarza się to bardzo często z różnych powodów i bardzo rzadko jest to winą rodziców

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewak1975 Zobacz posta
    Dzięki za komentarz, wezmę sobie rady do serca. A co do płaczu dziecka,,,,,,, to zdarza się to bardzo często z różnych powodów i bardzo rzadko jest to winą rodziców
    Jak najbardziej masz rację bo też mam dziecko i wiem że płacz się zdarza ale to zdjęcie nie pokazuje tego w taki sposób jak ty to widzisz - przynajmniej ja to tak odbieram.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pimps Zobacz posta
    .... i teraz nie wiem czy mu współczuć czy być złym na opiekunów którzy dopuścili aby tak wyglądał...
    czyzby nie wywołało emocji?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów