no bardzo ładnie zrobiłeś
dopieszczony oryginał też byłby bardzo ładny![]()
Szukaj
no bardzo ładnie zrobiłeś
dopieszczony oryginał też byłby bardzo ładny![]()
Mnie się ogólnie podoba praca. Wiadomo, że to początek drogi. Jest trochę zastrzeżeń, przede wszystkim do różnic w ostrości poszczególnych elementów. Celnie dodany pierwszy plan.
No obróbkowo poza oczami - majstersztyk. Świetnie Ci to wyszło. Nie podoba mi się natomiast, że podpisałeś się pod nie swoim zdjęciem, IMO nie powinieneś dodawać podpisu.
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
spoko,nie chcialem Cie urazic piszac poprzedniego posta, jesli chcesz zobaczyc moje prace to zwyczajnie poszukaj watki ktorych jestem autorem. Nie kreci mnie posteryzacja itp. wiec daleko mi do efektow ktore tu oprzedstawiles i nie mam wsrod moich zdjec niczego co moglo by przedstawiac chocby podobny temat.
D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8
Praca fajna, aczkolwiek zrobilbym cos z tymi jednolitymi paskami biegnacymi przez reke i cialo. Wygladaja jakby byly rzucane jako cien. No i te kropki na calym ciele, wszedzie ten sam kat i ta sama jasnosc. To tyle.
Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 17-04-2010 o 00:44 Powód: lit.
D90D700D800
Świetne. Jeżeli sam wpadłeś na pomysł podróbki - tym bardzdiej świetnie.
Bo za jakiś czas pewnie pojawi się kupa podobnych podróbek wzorowanych...
i oczywiście masz zgode autora zdjecia i modelki na publikowanie zdjecia?
moje pokłony! w początkowej takie sobie wrażenie w finalnej już magia kina! świetnie pokazany rozmyty pierwszy plan i szczegóły, extra!
Skontaktuj się z nami