Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: ***

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Kurcze....przyglądam się wciąż artefakty i nadmierne rozjaśnienia widzę - zwłaszcza na drzewie. Też tak macie czy u mnie jakiś monitor mega czuły ??
    Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Bartek,po ostatnich Twoich komentarzach mam nieodparte wrażenie, że coś się ......"przegrzało"..lub dawno nie ..strzelałeś....
    Sie pod Andrewem podpisze..........gdzie ty tu widzisz artefakty......moze cos z twoim sprzetem nie teges.....
    Wiesz niektore przegladarki sciagaja obrazek w niskiej rozdzielczosci zeby oszczedzic neta.....
    Samo zdjecie ma w sobie to cos!

Domyślnie

ładnie, przestrzennie to wyszło i jest klimat,....... to jednak bym próbował pozbyć się z nieba tej zielonkawej dominanty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Sie pod Andrewem podpisze..........gdzie ty tu widzisz artefakty......moze cos z twoim sprzetem nie teges.....
    Wiesz niektore przegladarki sciagaja obrazek w niskiej rozdzielczosci zeby oszczedzic neta.....
    Samo zdjecie ma w sobie to cos!
    No nie chce watku Koledze zaśmiecać, ale bede bronił swojego stanowiska. Na lapku w domu jest to samo i nie wmawiajcie mi przegrzania... Przyjżyjcie się pniu drzewa po prawej - widoczne rozjaśnienie ciągnie sie do połowy korony po czym gwałtownie się urywa. Drzewa w tle też dodge'em są pociągnięte ....
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Jest klimat, jest bdb dobra praca
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Zdjęcie jest bardzo OK, jest klimat, jest dobre światło, podoba sie.

Domyślnie

Bardzo przyjemna praca z porannym klimatem
    Nic nie świeci tylko gra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Dzięki wszystkim za komentarze.

Bartekkw co do drzew w tle wyglądają na rozjaśniane za sprawą oparów unoszących się nad trawą,miałem je przyciemnić ale zrezygnowałem.Pozdrawiam
    D200 S20 1,8 N50 1,8 N18-70 N70-300G SB600
    www.fotoarek.pl/

Domyślnie

opary nie opary, jakoś niestarannie jest na drzewie rozjaśniane.

bo tak to fajne zdjęcie, chłodu nie czuje, ale poranek owszem.

Domyślnie

Napiszę "tylko" tyle - interesująca fotografia
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba rozklad oswietlenia na tym zdjeciu...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów