Kontynuując poprzedni wątek.
Pobawilem się jeszcze trochę tamtymi zdjęciami, biorąc pod uwagę poprzednie Wasze komentarze. Oto efekt:
Czy widać poprawę?
Szukaj
Kontynuując poprzedni wątek.
Pobawilem się jeszcze trochę tamtymi zdjęciami, biorąc pod uwagę poprzednie Wasze komentarze. Oto efekt:
Czy widać poprawę?
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 09-04-2010 o 01:26 Powód: orto! ("wontek")
ruznica jest ogromna od poprzedniej prezentacji nie wiem czy to moj monitor tak pokazuje ale wydaje mi sie ze troszke za duzy kontrast 1 2 fajne kolorki 3 do kosza po szczytach widac ze jest poruszone taka moja uwage moge sie mylic pozdrawiam
brak ostrosci zabija odbiór zdjec
Ok. To jeszcze raz. Tym razem wyostrzone jeszcze bardziej:
A co do zdjęcia nr 3 z początku postu to rzeczywiście, wczoraj bylem nim prawie że zachwycony, natomiast jak eraz na nią patrzę to sam się zastanawiam dlaczego..
Dzięki panowie za odzew, aha no i dzięki ortokomando za wyedytowanie wĄtku
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 09-04-2010 o 23:10 Powód: pis. ("wątka")
Kolego warunki miales idealne, piekne widoki......ale cos mis ie wydaje ze podpierales sie HDRem co widac na trzeciej fotce.....
Zdjecia przeostrzone......jak zdjecie jest nieostre to juz go nie uratujesz......ale gdybys wrzucil NEFa na jakis serwer mozemy tobie podrzucic kilka propozycji obroki![]()
Nikon http://greg77.com/
Ehh to już nie wiem. Najgorsze, że sam nie widzę tej nieostrości. Nie mówie, że jej nie ma, tylko nie wiem do końca z czym walczę.A po wyostrzeniu wychodzi takie okropne ziarno?
Tutaj leżą te trzy nefy, jakby wam się chcialo nimi pobawić.
Druga jedynka nawet fajnie się prezentuje, ale zasadniczo jestem za Gregiem77.
LED ZEPPELIN
mnie podoba sie jedynka, trójka kosz, Greg ma rację nieostre zdjęcie nawet w najlepszej obróbce jest nie do uratowania![]()
ok. wrócę tam i powieszę jakieś cegly? na statywie..
dzięki panowie za podpowiedzi..
Skontaktuj się z nami