Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Supernova

Domyślnie Supernova

holla

Kiedyś robiłem już Dominice zdjęcia http://photoessence.org/028/ a nie tak dawno była okazja zrobić jej kolejne.
    Będzie jeszcze jeden set wkrótce z nią, jak zawsze galerianka dostępna pod adresem http://photoessence.org/037/
    Pozdrawiam!

1

2

3

4

5

6
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Duża liczba odwiedzin a tak mało ci napisali,
    Ogólnie podoba się, fajnie wyszły te zdjęcia. Fajna stylizacja.
    Przyczepię cię do zdjęcia nr 2. Jak i po prawej i po lewej nie za bardzo leży oświetlenie, musiało być za wysoko, powstał cień na oczach, całkowicie je zasłaniając no chyba, że było to zamierzone?

Domyślnie

Fajne, starnne. Mi się podoba.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Ciekawe wizje.
    „Inteligencja kilku osób nigdy się nie sumuje. Głupota zawsze.” Docentx.
    --EIZO--

Domyślnie

Ciekawa stylizacja, ale cholernie trudna do dobrego pokazania. Najbliżej jest ostatni kadr. Na jedynce z ręką pojechałeś, ale przede wszystkim przeszkadza mi w niej różna "grubość" nóg - natychmiast zauważalny element i wybitnie niepokojący.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ciekawa stylizacja, ale cholernie trudna do dobrego pokazania. Najbliżej jest ostatni kadr. Na jedynce z ręką pojechałeś, ale przede wszystkim przeszkadza mi w niej różna "grubość" nóg - natychmiast zauważalny element i wybitnie niepokojący.
    Sup Mosad, mi tak ostatnie zdjęcie podchodzi najmniej pod całą serie, wrzuciłem tutaj i w galeriance ale nie znajdzie przyszłości. A Zdjęcia nie były robione pod żakiety i getry czy buty widoczne tylko na ostatnim zdjęciu, to był dodatek a że są wyraźne to się rzucają w oczy. Mi osobiście uroda Dominiki bardziej się rzuca a reszta to uzupełnia. A co do grubości nóg, no cóż ona nie ma różnej grubości tak naprawdę tylko wtedy jedną nogę miała skierowaną pod innym kątem i skorygować to jest prosto ale nie widziałem w tym nic złego

Dzięki!
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-04-2010 o 20:12 Powód: orto. ("kontem")
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

A widzisz, dla mnie tu mało urody widać. Strój ją tak zagłuszył, że kompletnie zapomniałem o tym drobnym elemencie. Stąd też oceniłem sesję jako zdjęcia mody, a nie modelki. Mogłaby tu wystąpić równie dobrze inna panna, a odbiór byłby przeze mnie identyczny. Oczywiście, że można na zdjęcia spojrzeć pod tym kątem, na przykład jeśliby znalazły się w portfolio modelki - jasna sprawa. Ale jako zdjęcia niezależne, tak to widziałem.

Domyślnie

no dobra nie wiem co powiedzieć jest tak dobrze
    ale, ucięty bucik na ostatnim :P żart oczywiście, set rewelacja
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

duży + za foty
    FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800

Domyślnie

secik super ale na 1 jakos nienaturalnie wyszła przestrzeń między nogami...
    -> puszka, kilka słoików i błyskotka......

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów