Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Ania z perłami

Domyślnie Ania z perłami

Modelka: Ania
    Make-up, czesanie i stylizacja Justyna

Zapraszam do konstruktywnej krytyki

1.

2.

3.

4.
    Ostatnio edytowane przez coroner ; 07-04-2010 o 19:27
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Oszczędny w słowach
    Miasto
    polskie południe ;)

Domyślnie

cu-dow-ne . Jak dla mnie nic dodać, nic ująć. Modelka perfekcyjnie zgrana z całością

Domyślnie

Zaświecone pięknie, kadry też spoko, tylko mimika Anki mi totalnie nie pasuje, no może z wyjątkiem 4. Pochwal się jak świeciłeś.

Domyślnie

Jedynka.
    Powiem, co mnie drażni. Ten piasek na powiekach. Rozstrzelaj odpowiedzialnego za „Make-up” czy jak to nazwać. Rozdwojone włosy. Włos na policzku i lewym oku. Brak ostrości. Brak właściwej obróbki w PS.
    „Inteligencja kilku osób nigdy się nie sumuje. Głupota zawsze.” Docentx.
    --EIZO--

Domyślnie

no i bardzo
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Fajnie, fajnie Podoba mi się 2, 3, 1 w takiej kolejności. A 4 jakoś mi nie podeszła nie wiem czemu no, ale jest najsłabsza jak dla mnie

Domyślnie

Może się wyłamie z fali zachwytów troszkę - ogólnie wszystko mi się podoba w tych zdjęciach poza jednym niuansem . Nie podoba mi się bardzo jeden szczegół który szczególnie widać na dłoni na zdjęciu nr.4 , chodzi o obszar który jest najsilniej naświetlony - mi pojawiało się coś takiego w D300 w momencie gdy na kanale czerwonym dochodziło do przepału . Może i jest to szczegół, ale w sesjach w stylu Beauty taki niuans jest b.istotny, jak dla mnie i psuje odbiór całości .
    N D3 S17-35HSM N50 F1,4 N85 F1,4 N80-200 F2,8 SB800+900

Domyślnie

No nareszcie cos dobrego! I to naprawde dobrego.

1 najlepsza, szkoda, że na 2 nie patrzy w obiektyw, mogłoby być ciekawie, generalnie ładnie zaświecone.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Nie wiem jak inni to widzą u siebie ale u mnie są przepalone a i kadry raczej bez pomysłu.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Nie wiem jak inni to widzą u siebie ale u mnie są przepalone a i kadry raczej bez pomysłu.
    Może pora na inny monitor ?? U mnie na trzech ekranach przepałów brak.

Cytat Zamieszczone przez docentx Zobacz posta
    Powiem, co mnie drażni. Ten piasek na powiekach. Rozstrzelaj odpowiedzialnego za „Make-up” czy jak to nazwać.
    Raczysz żartować. Własną siostrę ?? Moim zdaniem akurat spisała się świetnie.
    Ostatnio edytowane przez coroner ; 08-04-2010 o 00:50
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów