Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Osamotniony

Domyślnie Osamotniony

Osamotniony

Resztki mostu - Castlerock (Irlandia Północna)
    Lubie to ciche miejsce
    Jestem ciekawy co wy na to ?
    Jak cos to wroce tam i poprawie

Domyślnie

A co ty chcesz poprawiać?
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Ja bym niebo troszkę przyciemnił, więcej dramaturgii nadał, to jedyne co bym poprawił
    Choć taka wizja również mi się podoba, ładne zdjęcie, dopracowane, zazdroszczę miejsca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    Ja bym niebo troszkę przyciemnił, więcej dramaturgii nadał, to jedyne co bym poprawił
    Choć taka wizja również mi się podoba, ładne zdjęcie, dopracowane, zazdroszczę miejsca
    Jednym slowem musisz wrocic

Tylko Marti czy nie bedzie tego zbyt duzo. Na okolo jest juz wystarczajaco dramaturgii.
    Jednak nie sprzeciwiam sie Twojej sugestii.

Domyślnie

Dokladnie to samo mi chodzilo po glowie ....bardziej dramatyczne niebo , mam to w glowie , wiec jeszcze cos tam pokombinuje , powiem ,ze ciezko tam sie dostac , teraz byl odplyw a i tak stalem w wodzie za kolana , nie jest zle

Domyślnie

popieram i daj troche swiatla w centrum, a przyciemnij dół.

Domyślnie

a ja bym zostawił tak jak jest mieciutko i płynnie piekna praca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Jednym slowem musisz wrocic

Tylko Marti czy nie bedzie tego zbyt duzo. Na okolo jest juz wystarczajaco dramaturgii.
    Jednak nie sprzeciwiam sie Twojej sugestii.
    Wiem wiem że na około ta dramaturgia... ale... no właśnie, jakoś do tego rodzaju pasuje dramatyczne niebo, a skoro jest możliwość i potencjał (widać to po zdjęciu), to czemu Mi się jeszcze nie opatrzyły zdjęcia z tego rodzaju dramaturgią

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    Dokladnie to samo mi chodzilo po glowie ....bardziej dramatyczne niebo , mam to w glowie , wiec jeszcze cos tam pokombinuje...
    Kombinuj, ja czekam z niecierpliwością na efekt końcowy

Dalej nie zmienia to faktu że bardzo mi się to zdjęcie podoba!

Domyślnie

Nie mam pytań!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów