Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Lądolód

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Dobrze pokazałeś, z datalami lód, kompozycja nietypowa, ale odbiór pozytywny, no i w ładnej tonacji
    podpisuje sie

Domyślnie

Kolejne zdjęcie które mi się podoba.
    Chyba nie powinno to być zaskoczeniem

Domyślnie

Jak dla mnie to troszke za mało się dzieje (wiem, czepiam sie), ale bardzo podoba mi sie struktura lodu.

Domyślnie

Paweł mz dobry kadr, fajny lód, ale troszkę już temat opatrzony i jeszcze dodam, że mymłanie to niekoniecznie zawsze dobry pomysł Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez december Zobacz posta
    ... ale troszkę już temat opatrzony i jeszcze dodam, że mymłanie to niekoniecznie zawsze dobry pomysł Pozdrawiam
    Pewnie Arku, że może temat już deczko opatrzony. Jednak na lód trzeba będzie czekać rok (choć wcale za nim nie tęsknię ). A to była moja pierwsza "fotograficzna" zima, więc starałem się wykorzystać nadarzające się warunki i motywy . A, że memłanie nie zawsze konieczne, pełna racja. I tu znowu małe tłumaczonko - niedawno kupiłem filterek, więc grzechem byłoby go trochę nie podocierać .
    A tu specjalnie dla Ciebie i nie tylko, moje łagodne, spokojne jeziorko w wersji dynamicznej. Tak wyglądało w tym dniu:

Domyślnie

Normalnie fale jak na morzu chyba sprzęt nie ucierpiał, bo to słodka woda
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Mnie się podoba, ale ostatnio bardzo podobne tu widziałem
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Pewnie Arku, że może temat już deczko opatrzony. Jednak na lód trzeba będzie czekać rok (choć wcale za nim nie tęsknię ). A to była moja pierwsza "fotograficzna" zima, więc starałem się wykorzystać nadarzające się warunki i motywy . A, że memłanie nie zawsze konieczne, pełna racja. I tu znowu małe tłumaczonko - niedawno kupiłem filterek, więc grzechem byłoby go trochę nie podocierać .
    A tu specjalnie dla Ciebie i nie tylko, moje łagodne, spokojne jeziorko w wersji dynamicznej. Tak wyglądało w tym dniu:

Dziękuję! Jest dramat, jest dramat

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów