Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Mój pierwszy raz

ALE TYLKO NA FORUM NIE MAM WIELKICH AMBICJI ALE CHCIAŁABYM BYĆ CHOCIAŻ DOBRYM FOTOGRAFEM RODZINNYM. CZY MAM JAKIEŚ SZANSE?

I BONUSIK

PRZEPRASZAM ZA MISZMASZ.

Domyślnie

Czyli Dno? No to już się nie będę narzucała ze swoimi wypocinami tylko skupię się na podglądaniu najlepszych.

Domyślnie

1. nie krzycz...
    2. adepci ( w jakielkolwiek dziedzinie ) muszą się charakteryzować cierpliwością... a ty ją tracisz już po kilku godzinach...
    3. to nie są najszczęśliwsze kadry - zrobisz wiele lepszych
    4. podglądaj - to zawsze bardzo bardzo pomaga

Domyślnie

Dziękuję za komentarz, nie brakuje mi cierpliwości tylko wiary we własne możliwości w tej akurat dziedzinie A podglądać będę napewno.

Domyślnie

Podgladaj i rob zdjcia. Bedzie tylko lepiej

Domyślnie

hmmm... a dla mnie jedynka ma coś w sobie. Spojrzenie tej dziewczynki, mina... no podoba mi się to zdjęcie, takie nieskalane techniczną perfekcją Wiadomo, można by zacząć się czepiać kadru, cięć, itd. Ale dla mnie fota naprawdę niezła.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Dzięki, właśnie dziś do mojego M. mówiłam że ta dziewczynka ma coś w sobie. Może kiedyś modelką zostanie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewak1975 Zobacz posta
    Dzięki, właśnie dziś do mojego M. mówiłam że ta dziewczynka ma coś w sobie. Może kiedyś modelką zostanie?
    No niewątpliwie ma w sobie to coś Może jeszcze kiedyś spróbujesz jej zrobić kilka zdjęć, taka modelina nie trafia się często.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Uprawnienia umieszczania postów