Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Z przedwojennego albumu

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Wydaje mi się że drewniana ściana trochę za jasna, przynajmniej na moim monitorze.
    Trochę wyszły szumy najbardziej widoczne w chmurach.

Domyślnie

Tak jak w poprzednim nie bardzo mozna skupic sie na czymkolwiek. Szumy, czy jasna sciana pozostaja bez znaczenia dla tej fotki. Jest marna i nic nie przedstawia.
    Przedstawia jedynie Twoje dazenie i upor w wyrazaniu emocji poprzez fotografie. I tak trzymaj. Z czasem bedzie lepiej. Z czasem dojdziesz do glebszego rozumienia aspektu fotografii jak kiedys ktos mi napisal. Nie chce sie wymadrzac, lecz uwazam, iz dzemie w Tobie jakis potencjal fotkograficznej mysli, ktorą z czasem zaprezentujesz i pokazesz. Poki co pokazuj i czytaj uwaznie komentarze. Te madre. Nad moimi trzeba sie zastanowic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Tak jak w poprzednim nie bardzo mozna skupic sie na czymkolwiek. Szumy, czy jasna sciana pozostaja bez znaczenia dla tej fotki. Jest marna i nic nie przedstawia.
    Przedstawia jedynie Twoje dazenie i upor w wyrazaniu emocji poprzez fotografie. I tak trzymaj. Z czasem bedzie lepiej. Z czasem dojdziesz do glebszego rozumienia aspektu fotografii jak kiedys ktos mi napisal. Nie chce sie wymadrzac, lecz uwazam, iz dzemie w Tobie jakis potencjal fotkograficznej mysli, ktorą z czasem zaprezentujesz i pokazesz. Poki co pokazuj i czytaj uwaznie komentarze. Te madre. Nad moimi trzeba sie zastanowic
    Tomku, uchylam kapelusza
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Pomijając samo zdjęcie, bo widże konsekwencję w Twoich pracach, rozmiar chyba nie ten, albo już można wstawiać bez ograniczeń, mam tylko lapka, zanim przewine w dół to góry nie pamiętam
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Pomijając samo zdjęcie, bo widże konsekwencję w Twoich pracach, rozmiar chyba nie ten, albo już można wstawiać bez ograniczeń, mam tylko lapka, zanim przewine w dół to góry nie pamiętam
    Wg ostatnich wytycznych 1024x1024:
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=4966
    - mam "trochę" większy ekran, ale nie lubię pionowych kadrów i staram się ich unikać. To jeden z wyjątków
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    (...) Jest marna i nic nie przedstawia. (...)
    Tomasz uznał temat za zamknięty.
    Ale dziś Prima Aprilis.
    Więc w związku z tym może komuś zechce się napisać jeszcze coś krytycznego - o balansie bieli, kompozycji, konwersji - czuję jakiś niedosyt tej marności
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

chyba GUINNESSts wyczerpał temat...

Domyślnie

Mi podoba sie swiadome uzycie malej GO oraz stylizacja przez konwersje i tonowanie. Popracuj nad kadrami a bedzie bardzo dobrze.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Widzę że starasz się zaprezentować trochę inne widzenie i inne kadry, ale inne to nie znaczy że prawidłowe. Wiem że widzisz i starasz się przedstawic motyw po swojemu, ale zasady podziału kadru musisz poznać i zaakceptować lub nie. Jeśli nie, to musisz łamać je świadomie i mając na celu wyeksponowanie czegoś.Póki co zauważyłem, że "masz oko".

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów