Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Kamole olbrzyma

Domyślnie

Co do kadru ,...tak na prawde to szukalem nowych kadrow w tym miejscu , a miejsce jest opstrykane niesamowicie, wiec probowalem czegos nowego , zaraz bedzie bonus
    Ostatnio edytowane przez Klarens ; 25-03-2010 o 02:03

Domyślnie

Źle nie wyszlo, ale zwłaszcza na tym forum zawsze lepsze wrogiem dobrego, a wiemy że Cię stać na lepsze inaczej byśmy tego nie pisali
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie

Bonus

Ostatnio edytowane przez Klarens ; 25-03-2010 o 02:08

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    Co do kadru ,...tak na prawde to szukalem nowych kadrow w tym miejscu , a miejsce jest obstrykane niesamowicie, wiec probowalem czegos nowego , zaraz bedzie bonus
    Klarens bdb, ze bonus. Pokazuj! Tylko jak podgladam tutaj Twoje fotografie to widze, ze jestes zmartwiony zlym odbiorem i nauczony poprzednimi forami. Troche sie zamykasz a masz potencjal. Troche za bardzo nasladujesz a masz technikalia. Nie uczysz sie tytaj a chcesz blyszczec. Nie tu. Przepraszam nie odbierz mnie zle. Chcesz sie tutaj uczyc to nie martw sie o zle opinie. Chcesz sie uczyc-pokazuj to czego nie potrafisz ogarnac. I oczywiscie to, co uwazasz iz jest piekne. A to juz dla naszej nauki.

Domyślnie

Ostatnie bomba na maxa. A na poprzednim sie uczyles

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Klarens bdb, ze bonus. Pokazuj! Tylko jak podgladam tutaj Twoje fotografie to widze, ze jestes zmartwiony zlym odbiorem i nauczony poprzednimi forami. Troche sie zamykasz a masz potencjal. Troche za bardzo nasladujesz a masz technikalia. Nie uczysz sie tytaj a chcesz blyszczec. Nie tu. Przepraszam nie odbierz mnie zle. Chcesz sie tutaj uczyc to nie martw sie o zle opinie. Chcesz sie uczyc-pokazuj to czego nie potrafisz ogarnac. I oczywiscie to, co uwazasz iz jest piekne. A to juz dla naszej nauki.

Nie nie ...absolutnie tak nie pomyslalem nawet ...i nie odebralem tego zle Luz

Domyślnie

No i bonusik ... i nie mam zastrzeżeń - pięknie pokazane!
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie

kamloce stworzyla natura ...no chyba ,ze ktos wierzy w legende o Olbrzymie
    ale maja legendy w Polsce to byłyby zwykle trelinki

jedynka tak jak pisali troche za ciezka
    za to bonus juz extra podoba sie

bardzo ladny kolor

Domyślnie

bonus na duży plus, kolory super

Domyślnie

Bonus bardzo mi się podoba, choć widziałbym go troszkę z niższej perspektywy.
    A kolorkach to można w samych superlatywach się wypowiadać .

P.S. Ciekawe te kamerdolce .

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów