Szukaj
No to zapytam inaczej.
Jak Waszym zdaniem wygląda obróbka BW i czy kolorystyka na 3-ce jest do przyjęcia?
Podoba mi się kolorystyka na 3. Na 1 jak dla mnie w cieniach za czarno. Mało dostrzegalne są oczy i szczegóły na nogach. Do 2 mam mieszane uczucia. Niby wszystko ok, ale brakuje mi chyba z kolei trochę więcej szarości w cieniach.
Właściwie mógłbym podpisać się pod komentarzem Madlenne. Od siebie dodam tyle:
1 - przeszkadza mi winieta. A w ogóle zastanawiam się, czy kadr pionowy nie byłby tu lepszy. W tej chwili z prawej strony jest sporo przestrzeni, a lewa - dziwnie zaciemniona.
2 - BW - szary, ale MZ kadr dosyć ciekawy, bo jesteś poniżej poziomu oczu dziewczynki
3 - jak dla mnie zdecydowanie najlepsze, ładne kolory, głębia ostrości w sam raz, ciekawa mina. Jedyne, co możnaby moim zdaniem poprawić to oczy - bo wyszły 2 ciemne plamki.
To takie moje amatorskie uwagi
Zawsze możesz zapisać się do Klubu Osób Których Zdjęć Się Nie Komentuje![]()
hobbits dziękuję za komentarz.
Dokładnie tego typu komentarzy oczekuję jak zamieścił hobbits i Madlenne.
Zdaję sobie sprawę, że zdjęcia są słabe, ale jeśli nikt nic nie napisze to nie będę wiedział gdzie popełniam błędy i co robię źle. Uważam, że tylko dzięki konstruktywnej krytyce jestem w stanie nauczyć się poprawnie robić ciekawe zdjęcia. Czasami zastanawiam się czy brak komentarza pod zdjęciem nie potwierdza tego, że komentowane są zdjęcia bardzo słabe albo bardzo dobre, a te przeciętne traktowane są z dystansem. Niech ich autor sam sobie pomoże.
Jeśli chodzi o Klubu Osób Których Zdjęć Się Nie Komentuje to chętnie przeczytam ten wątek i kto wie, może się tam zapiszę.
Pozdrawiam i zachęcam innych do wpisywania się pod moimi zdjęciami.
Ostatnio edytowane przez marcinc ; 25-03-2010 o 00:55
3 mi się bardzo podoba... BW ani kadrowo, ani obróbkowo się nie bronią... mz...
trójka i piątka - tak,
w jedynce też coś jest co przyciąga uwagę...
pozostałe jakoś nie przemawiają - ale to subiektywne odczucie
Zdecydowanie 3 i 5 najlepsze. Kolorystyka bardzo fajna.
W BW faktycznie za szaro jak dla mnie.
Pozrawiam
....
Skontaktuj się z nami