Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

4 Bardzo fajne,
    jakim sprzętem robione

Domyślnie

Na tą chwile jedno zdjęcie z Adamem w roli głównej:
    5.

Domyślnie

No to robię dopełnienie do zdjęcia wyżej
    6.

Domyślnie

Na początek mała uwaga - to nie Canon-Board, każdy nowy cykl zdjęć w osobnym wątku umieszczaj.
    Co do zdjęć, 6 byłaby fajna gdyby nie ta spalenizna na ścianach nad modelem. Gdyby freski szły do sufitu wyglądałoby to całkiem zgrabnie, a tak pustka ponad barkami zabija zdjęcie. Może z innej perspektywy?
    5 - poprawne zdjęcie pod względem technicznym. I chyba nic więcej nie potrafię na jej temat powiedzieć
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Jak dla mnie... to czwóreczka miodzio

Domyślnie

Z całego setu najlepsza 4 i 6.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu321 Zobacz posta
    Na początek mała uwaga - to nie Canon-Board, każdy nowy cykl zdjęć w osobnym wątku umieszczaj.
    Co do zdjęć, 6 byłaby fajna gdyby nie ta spalenizna na ścianach nad modelem. Gdyby freski szły do sufitu wyglądałoby to całkiem zgrabnie, a tak pustka ponad barkami zabija zdjęcie. Może z innej perspektywy?
    5 - poprawne zdjęcie pod względem technicznym. I chyba nic więcej nie potrafię na jej temat powiedzieć
    To nie ostatni raz w tamtym miejscu Będę lepszej 'góry' szukał

7.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu321 Zobacz posta
    Dokładnie tak. Nie chce mi się "ciachac" watku. Ale zaczełes od portretów dziewczyny, więc nie mozna traktowac dodanych zdjęć jako ciągu dalszego.
    Następne zdjęcia, z innej sesji, z nowymi modelami - w nowym watku. OK ?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Dokładnie tak. Nie chce mi się "ciachac" watku. Ale zaczełes od portretów dziewczyny, więc nie mozna traktowac dodanych zdjęć jako ciągu dalszego.
    Następne zdjęcia, z innej sesji, z nowymi modelami - w nowym watku. OK ?
    Oki doki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów