Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Stawy Raszyńskie

Hej ! Dzisiaj (25.12) rano przebiegłem się na stawy przy Raszynie. Akurat słońce wyszło zza chmur, a ja ustawiłem aparat na high saturation i, pomimo końca grudnia, zdjęcia całkiem kolorowe i to prosto z puszki. W dwójce tylko trochę regulowałem.

1

2

Pozdrawiam!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Płock

Domyślnie

no całkien całkiem
    Żegnam Was już czas...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf62 Zobacz posta
    no całkien całkiem
    to się kolega rozpisał

na zdjęciu 1 przydała by się większa głębia ostrości, a dwójce .... polar
    Paweł

Domyślnie

Dziękuję za komentarze. Jedynce rzeczywiście nie zaszkodziłaby większa GO, a dwójce użycie filtra. Pozdrawiam.

Domyślnie

Jeszcze mała mutacja zdjęcia pierwszego - miałem je nieco inaczej wykadrowane:

Domyślnie

1 zdjatko superowe bardzo ladne kolorki i milutkie dola oka Po kadrowaniu ladniejsze.
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Nr 1 mi się podoba kolorystycznie. Co do kadrowania - nie wiem czy się dało ale może zwróciłabym aparat nieco w prawo - tak aby z lewej styrony kadr kończył się na tych wyższych drzewach na horyzoncie....
    2 - niebardzo - ani kompozycja, ani temat, ani walory kolorystyczne - ale to tylko moje zdanie

Pozdr

Domyślnie

Pierwsze bardzo mi się podoba i to chyba nawet bardziej w pierwszej wersji niż drugiej. Fajne kolory, ciekawe miejsce, sprawia wrażenie kompletnego odludzia.
    W drugim temat zdjęcia nie jest zbyt ciekawy, ale podoba mi się, że wykorzystałeś drogę jako linię prowadzącą wzrok widza ku głównemu motywowi. Dlatego widać, że kadr jest przemyślany i starannie dobrany.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Fajne kolorki na pierwszym.
    x

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów