Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie 70-200 stara wersja

Witam,
    w systemie jestem nowy i stąd pytanie, bo wyszukiwanie średnio mi pomogło. Czy stara wersja Nikkora 70-200 ma stabilizację i silnik? Czy w ogóle takowa istnieje? Jak to szkiełko oceniacie?
    pozdrawiam

Sebastian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lessie Zobacz posta
    bo wyszukiwanie średnio mi pomogło
    Też chciałbym sie dowiedzieć ale tu na forum Nikona nic a nic nie ma info. Nie ma pewności czy wogóle taka wersja była, jedni widzieli inni nie, same sprzeczne relacje. Ja osobiście wierzę, że taka wersja była bo jest ver. II więc I musi być Może w Japonii coś Ci na ten temat doradzą.
    Ostatnio edytowane przez verus ; 22-03-2010 o 20:14

Domyślnie

Albo można zerknąć w dwa miejsca polskie gdzie można sporo znaleźć, klik lub klik

Domyślnie

Przeca "stary" 70-200 miał też silnik i VR, więc o co chodzi? Chyba czegoś nie ogarniam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lessie Zobacz posta
    Witam,
    w systemie jestem nowy i stąd pytanie, bo wyszukiwanie średnio mi pomogło. Czy stara wersja Nikkora 70-200 ma stabilizację i silnik? Czy w ogóle takowa istnieje? Jak to szkiełko oceniacie?
    Proszę, być może chodzi o TEN obiektyw
    D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin

Domyślnie

istnieje, istnieje i wcale nie jest najgorsza... i ma silnik, i VR, i fajna zlota plakietke

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

O tym obiektywie zostało tyle powiedziane i napisane, że aż nie chce mi się wierzyć w pytanie z 1 postu Google przyjacielem.

Domyślnie

kazdy jakos zaczynal
    mniam... zlota plakietka
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Siupes Zobacz posta
    kazdy jakos zaczynal
    mniam... zlota plakietka
    Co tam plakietka, wielkie złote pudło to jest to
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

No. Właśnie dziś na nim pracowałem kilka godzin. Zmieniłem na sam koniec na inne szkło (t 17-50) to miałem wrażenie że stałke podłączyłem...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów