Witam,
w systemie jestem nowy i stąd pytanie, bo wyszukiwanie średnio mi pomogło. Czy stara wersja Nikkora 70-200 ma stabilizację i silnik? Czy w ogóle takowa istnieje? Jak to szkiełko oceniacie?
Szukaj
Witam,
w systemie jestem nowy i stąd pytanie, bo wyszukiwanie średnio mi pomogło. Czy stara wersja Nikkora 70-200 ma stabilizację i silnik? Czy w ogóle takowa istnieje? Jak to szkiełko oceniacie?
pozdrawiam
Sebastian
Też chciałbym sie dowiedzieć ale tu na forum Nikona nic a nic nie ma info. Nie ma pewności czy wogóle taka wersja była, jedni widzieli inni nie, same sprzeczne relacje. Ja osobiście wierzę, że taka wersja była bo jest ver. II więc I musi byćMoże w Japonii coś Ci na ten temat doradzą.
Ostatnio edytowane przez verus ; 22-03-2010 o 20:14
Przeca "stary" 70-200 miał też silnik i VR, więc o co chodzi? Chyba czegoś nie ogarniam...
Proszę, być może chodzi o TEN obiektyw![]()
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
istnieje, istnieje i wcale nie jest najgorsza... i ma silnik, i VR, i fajna zlota plakietke![]()
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
O tym obiektywie zostało tyle powiedziane i napisane, że aż nie chce mi się wierzyć w pytanie z 1 postuGoogle przyjacielem.
kazdy jakos zaczynal
mniam... zlota plakietka![]()
Andrzej
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
No. Właśnie dziś na nim pracowałem kilka godzin. Zmieniłem na sam koniec na inne szkło (t 17-50) to miałem wrażenie że stałke podłączyłem...![]()
Skontaktuj się z nami