Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pan

Domyślnie

Podoba mi się, ale ten podpis psuje cały klimat.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

nie rozumiem tej mody podpisywania każdego zdjęcia, jakby ktoś miał je nam ukraść
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Portret jak najbardziej udany
    Podpis wyrzucić
    "Ten kto robi to co lubi,robi to najlepiej..."

Domyślnie

Bardzo mnie wpienia jak ktoś ocenia podpis nie zdjęcie - podpis to sprawa autora, niech podpisuje jak mu się podoba, bo to właśnie podpis najczęściej poza stylem fotografii jest najbardziej charakterystyczną kwestią rozpoznawania fotografa.

Zdjęcie podoba mi się. Próbowałeś w czerni i bieli je zrobić? Jakoś nie jestem fanem sepii
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Bardzo mnie wpienia jak ktoś ocenia podpis nie zdjęcie - podpis to sprawa autora, niech podpisuje jak mu się podoba, bo to właśnie podpis najczęściej poza stylem fotografii jest najbardziej charakterystyczną kwestią rozpoznawania fotografa.

Zdjęcie podoba mi się. Próbowałeś w czerni i bieli je zrobić? Jakoś nie jestem fanem sepii

zgadzam się z kobyllem w 100% , zarówno jeśli chodzi o podpis jak i o sepię
    pozdr
    KK
    zdjęcia robię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kh29228 Zobacz posta
    nie rozumiem tej mody podpisywania każdego zdjęcia, jakby ktoś miał je nam ukraść
    Ja nie rozumiem jak ktoś się przyp.... do podpisu.

Za kobyllem i kosiorem1125

Teraz do tematu posta - Dobre zdjęcie. Oświetlenie. Szum dodał wyrazu - mnie się podoba.
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Interesujące zdjęcie. Świetne światełko na twarzy i mimika.
    Nie podoba mi się odblask na kurtce oraz zbyt duże ściemnienie większości kadru (wolałbym zobaczyć tu trochę więcej zarysów i szczegółów). Szczególnie dziwnie wyglądają dłonie, które widać, ale są znacząco ciemniejsze niż twarz. Zdecydowałbym się, albo na ich całkowite usunięcie, albo troszkę lepsze pokazanie. No, ale to drobiazgi i gdybanie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Szczególnie dziwnie wyglądają dłonie, które widać, ale są znacząco ciemniejsze niż twarz. Zdecydowałbym się, albo na ich całkowite usunięcie, albo troszkę lepsze pokazanie.
    Powiem szczerze że zastanawiałem się przez dłuższą chwilę czy i co z nimi zrobić
    Swoją drogą mam bardzo podobną wersję bez dłoni (drugie ujęcie) moim zdaniem ta jest o wiele bardziej charakterna, przez co bardziej mi się podoba.

Kwestię podpisu pozwólcie że pominę

Pozdrawiam.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów