Zawsze staramy się robić dobre fotki, ja postarałem się raz odwrotnie, ciekawi mnie czy inni też mają takie straszne fotki?
Szukaj
Zawsze staramy się robić dobre fotki, ja postarałem się raz odwrotnie, ciekawi mnie czy inni też mają takie straszne fotki?
Stanowczo za mało krzaczorów i zbyt dobra ekspozycja![]()
..Jest taki dział....humor
To nie jest sposób na sondaż .Pierwszy raz i drugi raz się....nie postarałeś.
Można to zrobić jak reszta,żaden wstyd...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
ja widzę w tym potencjał![]()
Kreatywne podejscie i spojrzenie na swiat widze![]()
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
Lipa jak pieron - chyba o to Ci chodziło.
A dział faktycznie nie ten.
W taki sposób można sobie żartować, jak się umie zrobić coś "bez humoru"...![]()
Moim zdaniem się nie postarałeś a można było bardziej np wypalić niebo, bardziej przekrzywić kadr, dać więcej krzaków także moim zdaniem do poprawki.
Tylko proszę Cię nie chwal się nam efektami
I proszę Cię wytłumacz mi jaki był sens wystawiania tego pstryka, bo ja może za stary jestem bo nie rozumiem
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Szedłem chodnikiem i nagle uderzył mnie ten paskudny widok, i od razu pomyślałem że to jakieś zaprzeczenie tego co w zdjęcia trzeba szukać i zrobiłem to zdjęcie, w jakby nie było w ładnym mieście. Bez używania kreatywnych technik jako że to była granica. Zdjęcie utkwiło mi w głowie i po prostu je pokazałem jako lekki humor czym dla mnie to zdjęcie w sumie jest. Ciekawiło mnie czy inni też czasem mają ochotę zrobić fotkę czemuś "podobnemu". Nie zamierzam więcej wstawiać takich "pstryków"![]()
Sorry, jeśli to przegięcie lekkie wstawiać je tutaj![]()
Skontaktuj się z nami