Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Smile D-70s wyprzedaz? czy miejsce na zmiany

Drodzy Koledzy i Koleżanki.
    W MM Bydgoszcz jest Nikon 70s z obiektywem 18-70 mm w ceni 2799 zł plus dodatkowo torba.
    Kiedyś mogłem o nimtylko pomazyć, dzis przystepna cena.
    Jak myslicie to wyprzedaż, promocja Swiąteczna, czy moze robienie miejsca dla nowego medelu, moze D-60? Bo chyba D-40 przy blizszym poznaniu traci w oczach. Jak myslicie???
    I tu prośba o radę czekać czy zap...... po 70 i koniec. proszę o radę.
    Takie tam starocie

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Ja bym nie czekał. Nawet chwili. Cholera wie co będzie nastepne patrząc na tendencję Nikona - może lustrzanka z kadrowaniem na LCD albo z jednym niewymiennym obiektywem ale za to o zakresie od 18-400mm - brr... strach pomyśleć

Post ach zapomnialem

I jescze jedno no mojego wczesniejszego zapytania. jak myslicie , ktory zestaw bylby lepszy dla mnie amatora, ale dosc duzo pstrykajacego w ternie tzn przyroda i krajobrazy
    1. D-70s + 18-70 Nikorr
    2. D-50 z dwoma obiektywami 18-55 mm i drogim 55-200 mm ???
    Pozdrawiam
    Takie tam starocie

Domyślnie

Myślę,że w gre w wchodzi pozbywanie się zapasów niemłodej już przecież 70-tki.
    Sam niedawno skorzystałem z tej promocji w MM i polecam z niej skorzystać,bo reklamować tego modelu nie trzeba-wystarczy spojrzeć na tym forum.
    A więc komu d70s, temu dobre buty i do sklepu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotereks Zobacz posta
    I jescze jedno no mojego wczesniejszego zapytania. jak myslicie , ktory zestaw bylby lepszy dla mnie amatora, ale dosc duzo pstrykajacego w ternie tzn przyroda i krajobrazy
    1. D-70s + 18-70 Nikorr
    2. D-50 z dwoma obiektywami 18-55 mm i drogim 55-200 mm ???
    Pozdrawiam
    Witam,
    bierz 18-70, to naprawdę niezły obiektyw, tamte dwa bym sobie odpuścił.
    Z czasem dokupisz sobie coś konkretniejszego. Art
    D300 / D810 / F70 + Nikkory

puchbeary
    Gość

Domyślnie

18-55 nie jest taki zły ale 18-70 jest duuużo lepszy. IMHO 55-200 to bym raczej sobie darował - juz lepiej 70-300G . Bierz opcję z 18-70 nie będziesz żałował

Smile

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    18-55 nie jest taki zły ale 18-70 jest duuużo lepszy. IMHO 55-200 to bym raczej sobie darował - juz lepiej 70-300G . Bierz opcję z 18-70 nie będziesz żałował
    Dzieku Jakubie za rady. wiec chyba bedzie tak. Pozostawie sobie moje tele 70-300 G / bo chyba bedzie kompatybilne z D-70s?/, reszte czyli F-75 i 18-100 G sprzedam i szafa gra co jak myslisz?
    Takie tam starocie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotereks Zobacz posta
    Dzieku Jakubie za rady. wiec chyba bedzie tak. Pozostawie sobie moje tele 70-300 G / bo chyba bedzie kompatybilne z D-70s?/, reszte czyli F-75 i 18-100 G sprzedam i szafa gra co jak myslisz?
    będzie kompatybilne jak najbardziej
    D300s,T17-50,SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puchbeary Zobacz posta
    Ja bym nie czekał. Nawet chwili. Cholera wie co będzie nastepne patrząc na tendencję Nikona - może lustrzanka z kadrowaniem na LCD albo z jednym niewymiennym obiektywem ale za to o zakresie od 18-400mm - brr... strach pomyśleć
    dobrze gada bierz de 70 es i ciesz sie
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez laplace Zobacz posta
    Myślę,że w gre w wchodzi pozbywanie się zapasów niemłodej już przecież 70-tki.
    Sam niedawno skorzystałem z tej promocji w MM i polecam z niej skorzystać,bo reklamować tego modelu nie trzeba-wystarczy spojrzeć na tym forum.
    A więc komu d70s, temu dobre buty i do sklepu
    Również skorzystałem z promocji i kupiłem d70s +18-70 w cenie 2490 + torba.
    Super zestaw. Polecam.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów