Witam, to pierwsza taka moja obróbka w stylu High Key, więc postanowiłem wrzucić na forum, żeby poznać opinię innych.
Na zdjęciu siostrzeniec, Wojtek...
Szukaj
Witam, to pierwsza taka moja obróbka w stylu High Key, więc postanowiłem wrzucić na forum, żeby poznać opinię innych.
Na zdjęciu siostrzeniec, Wojtek...
"Naród wspaniały, tylko ludzie k...." - J.Piłsudski
Pytanie czy Tobie podoba się to zdjęcie tak obrobione?
Osobiście nie zastosowałbym hajki w tym przypadku. Akcent jest położony na przestrzeń między ustami i to się głównie rzuca w oczy na pierwszym planie. Zupełnie inaczej byłoby pewnie gdyby usta były zamknięte.
Poza tym w przypadku dzieci wg mnie najlepiej sprawdzają się kolorowe zdjęcia.
Zdjęcie to nie było robione w studiu, było całkowicie przypadkowe. Ogólny bałagan na drugim planie itd. Chciałem troszkę na nim poeksperymentować i postanowiłem zrobić coś w stylu High Key. Czy mi się podoba? Tak, mnie się podoba... Co do ust, myślę, że właśnie cały urok w nich. Razem z oczami wyrażają zaciekawienie. Jeśli chodzi o wyłącznie kolorowe zdjęcia dzieci, myślę, że nie można popadać w schematy
Niemniej jednak dzięki za opinie i sugestie, z pewnością będę miał je na uwadze w przyszłości![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k...." - J.Piłsudski
tak jest filtr high key
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
stosowany byl filtr high key
co tu precyzowac ?
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
aż się przestraszyłam...
Skontaktuj się z nami