Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: W miseczce 2

Domyślnie W miseczce 2

Jako że ostatnio dowiedziałem się tylko "(...)czeka Cię dużo pracy" więc próbuje dalej może taraz dowiem się co jest nie tak

Domyślnie

Wiesz co? Najbardziej przykuwa moją uwagę odbicie na kropelce. Wygląda to jakby ktoś w czasie robienia przez Ciebie zdjęcia przyczaił się za Tobą i uniósł rękę trzymającą miecz lub coś w tym stylu chcąc zrobić Ci co złego.

P.S. Jestem trzeźwy i nic nie biorę.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Że też tyle można dostrzec w takiej malutkiej kropelce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Wiesz co? Najbardziej przykuwa moją uwagę odbicie na kropelce. Wygląda to jakby ktoś w czasie robienia przez Ciebie zdjęcia przyczaił się za Tobą i uniósł rękę trzymającą miecz lub coś w tym stylu chcąc zrobić Ci co złego.
    To jest nóż

Jest lepiej... ale eksperymentuj dalej... tylko nie zajedź migawki i lampy, bo w tego typu fotografii to ciężko pracują
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Jeśli jest "lepiej" to mnie cieszy ale już raczej nie będę wrzucał kropelek bo ktoś mi na serio nóż wbije za te zdjęcia hihi (no może jeszcze tylko raz, ostatniiii raaazzzz)

Domyślnie

Podoba się ale musisz popracować nad światłem.
    http://www.youtube.com/watch?v=fwExpFDUC9Y

Domyślnie

efekt jest dobry< ale doświetlić trzeba mocniej/pozdrawiam
    Pozdrawiam Piotr

Uprawnienia umieszczania postów