Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie D3s - filmowanie

hello mam prośbę skierowaną do użytkowników D3s i kolegów z forum, którzy interesują się filmowaniem/robieniem klipów o wrzucanie linków albo wyszukanych przykładów z neta, z tym co można wycisnąć z tej puchy jeżeli chodzi o używanie jej do celów filmowych

Domyślnie

na vimeo znajdziesz tego mase...

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez saer Zobacz posta
    hello mam prośbę skierowaną do użytkowników D3s i kolegów z forum, którzy interesują się filmowaniem/robieniem klipów o wrzucanie linków albo wyszukanych przykładów z neta, z tym co można wycisnąć z tej puchy jeżeli chodzi o używanie jej do celów filmowych
    A co zamierzasz kupic ta puszke i krecic nia filmy A tak na serio to mialem ta puszke przez jakis czas i powiem tobie ze nawet ladnie to wychodzilo nagrywanie (jak na sprzet nie do nagrywania filmow) moglbym tobie udostepnic ta puszke jakies 2 tygodnie temu, ale niestety sprzedalem juz ja

Domyślnie

Produkuje się coraz więcej sprzętu/akcesoriów do wspomagania filmowania aparatami fotograficznymi. W przypadku filmowania lustrzankami jest jeden podstawowy argument dla kreatywnych filmowców - gama i stosunkowo niska cena obiektywów .

Domyślnie

Uzupelniajac: redrock, glidecam, cinevate, dvtec i masa innych firm, które z powodzeniem produkują sprzęt wspomagający filmowanie DSLRami. Co ważniejsze - jest coraz tańszy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniek750 Zobacz posta
    A co zamierzasz kupic ta puszke i krecic nia filmy A tak na serio to mialem ta puszke przez jakis czas i powiem tobie ze nawet ladnie to wychodzilo nagrywanie (jak na sprzet nie do nagrywania filmow) moglbym tobie udostepnic ta puszke jakies 2 tygodnie temu, ale niestety sprzedalem juz ja
    no wlasnie coraz bardziej rozpatruje taka opcje by wejsc spowrotem w klipy, ale juz wykorzystujac moc jaka plynie obecnie z lustrzanek i ich obrazka... troche lezka mi sie kreci w oku bo filmowcy mowia - tlyko canon i nic wiecej... 5d mark II albo 1d mark IV z iso ktore wprowadza zupelnie nowa jakosc w filmowaniu HD.. no ale.... ja jestem poki co jeszcze ortodoksyjnym nikoniarzem, ktory nie chce zmieniac religii tylko dla samego filmowania dlatego szukam czegos co mnie powali na kolana z D3s.. bo na razie to jeszcze szczęke zbieram z podlogi po obejrzeniu tego co wyszlo z ISO 6400 przy swietle zastanym z nowego 1D Mark IV -> http://www.youtube.com/watch?v=Hya39HGB3PA

maskara...

Domyślnie

w takich warunkach jak tam na filmie w d3s mozesz z palcem w d... krecic na 12800

Zbanowany
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    w takich warunkach jak tam na filmie w d3s mozesz z palcem w d... krecic na 12800
    Eeee szkoda palca brudzic A tak na serio to masz racje
    Ostatnio edytowane przez maniek750 ; 17-03-2010 o 21:12

Uprawnienia umieszczania postów