Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Modlitwa o ...

Domyślnie Modlitwa o ...

... wiosnę .

* Zapraszam *

* Dziękuję *

Domyślnie

prześwietne! genialny kadr, chmury i ogólnie sceneria...pięknie

Domyślnie

no Pawle postarałeś się - zobacz ile z tej dziury wyczarowałeś przez te klika tygodni (w okolicach Opola mówią że ponoć dogrzewasz ją farelką )

Domyślnie

Trafienie w dychę, ze wszystkim.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ...(w okolicach Opola mówią że ponoć dogrzewasz ją farelką )
    No tak, a na plecach agregat prądotwórczy noszę .

Domyślnie

Bardzo dobrze skadrowane, no i wykorzystanie na pozor zwyklego motywu bardzo trafione, ogolnie robi wrazenie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    no Pawle postarałeś się - zobacz ile z tej dziury wyczarowałeś przez te klika tygodni (w okolicach Opola mówią że ponoć dogrzewasz ją farelką )
    On nie dogrzewa harb, on to jakoś zamraża! I chodzi sobie gdzie chce Ja tam wczoraj byłem, próbowałem się zbliżyć do jednego z modlących, a tu nagle trzask... i po kolana w wodzie

Świetny kadr Pawle! Jak zwykle z resztą
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Dla mnie najlepsze z całej seri. Takiej jakości dawno nie widziałem, chodzi o niebo, ostrość, przejrzystość, kolor. Po prostu szczęka opada. Super.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Jest dobrze, ale ja bym to na mroczno zrobił, tutaj nie pasuje ta sielskość barw

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów