Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Piórko

Domyślnie Piórko

No właśnie, takie eksperymenty, jak się widzą?
    Dziekuje i pozdrawiam

Domyślnie

Całkiem się widzą. Podoba mi się subtelność. Skóra ma dziwną fakturę.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Skóra i oczy mi się nie podobają a reszta jako całokształt jest ok
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Bliki w oczach takie "wampirze" troszku... No i trochę obróbka skóry za mocna. Ale sam pomysł , kadr i światło na + imho
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

myślę, że wystarczy lekko źrenice wystemplować żeby ograniczyć/zmniejszyć odbicie parasolki, lekko zmiękczyć fakturę skóry i będzie o wiele lepiej
    P35 | Zeiss ICON | Psix | D700 | S5 Pro | SZKŁA | LAMPY | OKO
    www.vapstudio.net

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valush Zobacz posta
    myślę, że wystarczy lekko źrenice wystemplować żeby ograniczyć/zmniejszyć odbicie parasolki
    dokladnie bo nie bardzo to wyglada
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Dzieki za komentarze,
    hmm no tak bliki są dyskusyjne, mnie się podobają i nie będę nic ruszał z nimi. Wyglądają troche nienaturalnie ale ten efekt mi pasuje.
    Jesli chodzi o skore to wkoncu nie wiem, jedni piszą ze obróbka za mocna, inni zeby wygładzic?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez visual Zobacz posta
    Jesli chodzi o skore to wkoncu nie wiem, jedni piszą ze obróbka za mocna, inni zeby wygładzic?
    Obróbka za mocna np w takim sensie, że totalnie pozbawiłeś twarz światłocienia, wszelkie przejaśnienia na cerze za mocno wystemnplowałe lub zaciemniłeć (pewnie to drugie bo jest lekko szary zafarb na nich) no i na moje oko dodano za dużo piasku na cere, troszke ją umiejętnie wygładzić i popracować nad światłocieniem twarzy - myślę, że będzie lepiej.
    P35 | Zeiss ICON | Psix | D700 | S5 Pro | SZKŁA | LAMPY | OKO
    www.vapstudio.net

Domyślnie

trochę mniej ostrośći by się przydało, w oczach odbił się jasny obiekt, trochę duży, ewentualnie pozbył bym się prześwitu w PG, ale ogólnie ok, tak naturalnie.

Uprawnienia umieszczania postów