Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Z dedykacją dla "notic"

Hej- jeszcze raz mój syn, z jabłkiem- z mniej nasyconymi kolorami- specjalnie dla "notic" ) Pozdrawiam

1.

Domyślnie

eee... jakoś tak nie podoba mi się to, odjąłeś kolorów ale kontrast strasznie położyłeś. Chyba że to tak ma być to rozumiem i dalej mi się nie podoba
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Rycerz
    Gość

Domyślnie

prawie nic nie widać

Domyślnie

Witam Was!
    Imonmati, z bólem serca muszę to powiedzieć, ale nie o taki efekt mi chodziło..
    Według mnie, jest dużo za jasno a i kontrasty poszły baaardzo daleko w las..
    Pozwoliłem sobie na taką małą zabawę z jpegami, więc też bardzo ograniczoną
    Mam nadzieję, że Tobie imonmati, jak i innym będzie się podobać.

1

2

3

4

5
    Ostatnio edytowane przez notic ; 07-03-2010 o 11:53
    aparat + kit www.korzewa.com

Domyślnie

Dzięki notic- najbardziej przypadło mi do gustu pierwsze z "Twoich" i czwarte) Zapisuję się do Ciebie na szkołę obróbki)) - serio) Ja jakoś kuleję strasznie w tym temacie, niestety Szepnij słówko jak się zabrać do tego, żeby wyszło tak jak u Ciebie a nie u mnie- jak zachować kontrast- bo ja jak zdjęłam nasycenie kolorów to i kontrast poszedł precz( A PS to jeszcze dla mnie magia totalna- potrafię ze trzema suwakami ruszyć, ot i tyle) A tu u Ciebie widzę mistrzostwo w robocie Pozdrawiam))

Domyślnie

Do samych kontrastów i nasycenia nie trzeba używać Photoshopa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Do samych kontrastów i nasycenia nie trzeba używać Photoshopa
    Hej- no wiem, że nie trzeba, ale wstyd mieć a nie potrafić (hi, hi)- więc uczę się, uczę- bo mam nadzieję, że erę picasa mam już za sobą) No= w końcu rozwijać się trzeba

Uprawnienia umieszczania postów