Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Domyślnie Olimpia + dwa filmy by [ Hanibal ]

Witam serdecznie

W ten sobotni wieczór chcialbym zaprezentowac zdjecia z sesji zrobionej kilka dni temu.
    Tym razem przed obiektywem staneła urocza Olimpia Merwa ktora przyjechala z Macroom. To jej debiut przed obiektywem. Oli ma 16 lat.... i jak wspomnialem to jej piewszy raz

Do sesji juz chyba tradycyjnie dołaczam film nakrecony podczas sesji... staralismy sie pokazac pełny backstage z tej sesji.
    Osobiscie uwazam ze to moja najlepsza produkcja i chyba rowneiz i zdjecia w tym roku.

zreszta chcialbym byscie ocenili sami.

film pod tym http://www.youtube.com/watch?v=vHwM_roT-Fk linkiem

mialem bardzo duzy problem z wyborem zdjec.... i mam nadzieje ze udalo mi sie wybrac te najlepsze... za ilosc z gory przepraszam.

Bonusowo dzis.... jeszcze jedne film... tym razem zlepek moich kilkudziesieciu prac z ostatniego okresu.
    film tu:
    http://www.youtube.com/watch?v=XUnFbaEfaW0

ok tyle gadania czas na zdjecia:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Jest dobrze
    1 oraz 4 mi osobiście podobają się najbardziej ...
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Jedynka świetna, bardzo mi się podoba. Potem 4 i 9. Pozostałe ok, ale szału nie robią
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

fajny secik... dla mnie 8... ta czapa , 9tka też świetna.
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

1 jest super. Naprawdę bardzo, bardzo dobre. Reszta wypada na tle 1 tak sobie. Dobre, ale konkurencji nie wytrzymują. Paru rzeczy bym się przyczepił, ale 1 zamyka mi usta.

[trochę później] Dobra, oderwałem się od 1. 4 i 9 też są fajne, a 10 mógłbyś może lekko dopieścić. To pole ma potencjał.

Kto jest wykonawcą 1 utworu z filmu? Mam to samo w innej wersji, a ta podoba mi się bardziej.
    Ostatnio edytowane przez Gundrum ; 06-03-2010 o 22:03
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trezrrr Zobacz posta
    Paru rzeczy bym się przyczepił, ale 1 zamyka mi usta.
    a ja poslucham z checia.......pomoze mi to uniknac bledow w przyzlosci i podniesc poziom moich prac...

ja mysle ze najlepiej jest najpierw ogladanc film pozniej zdjecia. ja mialem wlasnie w takiej kolejnosci najlepszy odbior

muzyka we wszystkich filma to enigma i enya
    w tym konkretnym filmie jest enigma...
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal
    a jak z setem kolorowm cos tam sie wybierze ?.

dawaj namiary na modelkę - a nie mi tu zamydlasz oczy kolorem

Domyślnie

ciezko by bylo pananz rodzicami w irl od paru lat jest.... i raczej do polski nie wroci ale zapytam i dam znac

Domyślnie

Modelki zdrowe są po Twoich sesjach? Na filmikach są momenty, że aż trzęsą się z zimna
    Bardzo ładne zdjęcia.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Jedynka jest najlepszą fotografią z setu, na każdym zdjęciu ta sama mina, widać, że nie ma doświadczenia modelka, ale Ty mogłeś zwrócić na to uwagę ogólnie OK
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów