Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Freestyle MX

Domyślnie

lol !!! a gdzie oni maja skrzydla
    DualCore
    D80 + D300

Domyślnie

dooobre zdjecia, tylko czy niektore kadry nie sa za waskie ? (czy np pokazanie wysokosci, odleglosci skoku nie dodaloby jeszcze dynamiki ?)

Domyślnie

no probowalem cos tam na szerokim robic ale raz ze zawodnicy wychodzili malency (bo za daleko latali) to jeszcze musialem lampa dopalac i nieciekawe cienie na suficie spodka wyskakiwaly ja nie mialem kilku-kilkunastu lamp rozstawionych tak jak niektorzy
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

jak dla mnie spoko.
    1 pokazuje klimat bez niego reszta byla by tylko zdjeciami
    2 bardzo dobrze chwycony moment, jak bys sie troche przesunal w prawo, to wtedy bylo by lepiej,mozna pomyslec, ze jest to 9o'clock grab air
    3 bardzo ladne swiatlo, widac ze cos albo sie bawisz z nim i masz pojecie albo fart, ale odstawiam pierwsze.
    4 troche psuje to swiatlo bo lepiej jak by bylo na kontrze za calym motorkiem.
    5 ten kard nie pokazuje tak na prawde dynamiki no foot cancan albo flinstona juz dokladnie nie wiem (nie pamietam sam)

zdjecia moga sie podobac, ale coz mojej strony szkoda, ze kazde robione z boku i pamietaj ze nie kazdy tric wyglada z tej samej storny dobrze. sprobuj nastepnym razem ostawic sie 45-60 stopni od osi motoru, zobaczysz roznice
    ale gratuluje zdjecia sa dobre.
    www.paintingpictures.onwlog.com

D70s Nikkor 10.5mm|50mm|18-70mm SB 26|800

Domyślnie

Wszystkie świetne ale trójka debeściak

Sprzedaj ją firmie Diverse
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Domyślnie

szkoda, ze kazde robione z boku i pamietaj ze nie kazdy tric wyglada z tej samej storny dobrze. sprobuj nastepnym razem ostawic sie 45-60 stopni od osi motoru, zobaczysz roznice
    to byla moja pierwsza tego typu impreza wiec nie wiedzialem za bardzo jak sie za to zabrac
    nast razem nieomieszkam skorzystac z rad dzieki!

Sprzedaj ją firmie Diverse
    hehe nie sadze zeby byli zainteresowani
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lacha Zobacz posta
    to byla moja pierwsza tego typu impreza wiec nie wiedzialem za bardzo jak sie za to zabrac
    nast razem nieomieszkam skorzystac z rad dzieki!

hehe nie sadze zeby byli zainteresowani
    luz po prostu tak jest zawsze kadr splaszcza czasem ewolucje, co do dotki dla diversa to z tego co pamietam to juz maja na fullu ich
    www.paintingpictures.onwlog.com

D70s Nikkor 10.5mm|50mm|18-70mm SB 26|800

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów