Ja go znalazłam bez instrukcji mając pierwszy raz lampę w rękach. Dobrze poszukaj a znajdziesz.
Szukaj
Ja go znalazłam bez instrukcji mając pierwszy raz lampę w rękach. Dobrze poszukaj a znajdziesz.
Kobieta z Sonnarem też może
Ale po kiego Mu instrukcja? Przeca jak będzie potrzebował czegoś się dowiedzieć to zapyta![]()
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Właśnie miałem to napisać. Kupowałem lampę na szybko, nie znając jej (spaliła mi się poprzednia). Podczas pracy zaczęła piszczeć, pokazał się odpowiedni rysunek, więc znalazłem w menu prawdopodobną funkcję (wyłączenie) i jej użyłem. Wszystko w jakąś minutę-dwie, podczas pracy.
Powyższe odpowiedzi, nawet jeśli złośliwe, są moim zdaniem adekwatne do pytania. Niedługo ktoś zapyta, jak włączyć/wyłączyć lampę. Poza tym niedawno znalazłem wątek, gdzie była opisana ta funkcja sb-900, więc też mogłeś go poszukać.
Chyba w prawach Murphy'ego było: Jeśli wszystkie metody zawiodą, sięgnij po instrukcję obsługi.
Nie wytrzymałem !!!
Dzięki takim odpowiedziom , jak powyższe , jako społeczność stajemy się lepsi !!?
Ktoś gdzieś pytał czy warto wracać (z emigracji) do tego kraju.
Powinien prześledzić wątki takie jak ten - to jest wierny obraz naszej rzeczywistości !
Niepotrafiący się z tym pogodzić - JB.
Ostatnio edytowane przez jabu66 ; 06-03-2010 o 01:18 Powód: błąd literowy
Jeśli już mam napisać to wolę odpowiedzieć pytającemu, bo to nie boli.
Wciskasz OK przez 2 sek, kółkiem wybierasz opcję z ikonką termometru i wybierasz OFF.
D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...
Z lenistwa zapytasz o której jedzie dany autobus. Ja z lenistwa (tak jak Ty), lub ze złośliwości odpowiem: "nie wiem". I co wówczas? Będziesz stał jak p-i-z-d-a i czekał aż ktoś się zjawi i się zlituje nad Tobą co by powiedzieć o której jest autobus,czy może ruszysz dupę by na rozkład zobaczyć?
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
Skontaktuj się z nami