Szukaj
pozdrawiam Krzysiaczek
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
Fajne, ale syfki na matrycy zamieszkały![]()
Tutaj jest... podpis
Lubię takie manualne zmiękczenie, chociaż wydaje mi się, że na trójce jest troszkę zbyt agresywnie.
Mam Hitech'a 85 Movie Mist BLK. 1/2 do systemu Cokin, ale ten z kolei jest jakiś taki mało aktywny - przynajmniej w plenerze. Ciekawym, jaki byłby efekt w przypadku takiego, profesjonalnym oświetlenia w studio. Jak mi dadzą kiedyś urlop, to zapiszę się na kurs w Bydgoszczy, będzie okazja sprawdzić![]()
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
4 i 5 na tak , reszta na nie![]()
Nikon D90, N 50mm 1.8 D, N 55-300, T 28-75, T 70-200, SB600
1 i 2, modelka mogla sie postarac z bielizna, panowie nie bojcie sie mowic nie takim kwiatkom, rozprasza mnie maxymalnie.
Ostatnie bardzo fajne.
pozdroofka
Member of ABCDEFG POLSKA.
Pewnie masz rację. Tyle tylko ze foty powstały podczas nabierania praktyki w błyskaniu, a nie sesji jako takiej. To są bardziej techniczne kadry niż coś ambitniejszego. Mogliśmy ćwiczyć na "fantomie", ale Jacek się postarał o modelkę (a nawet dwie). A pierwsze dwa kadry powstały zaraz po wyrwaniu, modelki wiażystce![]()
pozdrawiam Krzysiaczek
Skontaktuj się z nami