Szukaj
Jedynka była by moim skromnym zdaniem najładniejsza gdyby nie ten pas chmur na górze. Jakoś przeszkadza w odbiorze. Ale wszystkie trzy mi się podobają chociaż na 2 śnieg jakoś dziwnie wyszedł.
W trójkę wchodzę bez zastrzeżeń, dla mnie, zarówno kolorystycznie jak i kadrowo, jest bdb!
Jedynka również mi się podoba, urzeka wyrazistość każdego z planów (choć na pierwszym jest trochę zbyt niebiesko w cieniach), przy takiej ich ilości. Nie wiem tylko co sądzić o tej kurtynie u góry... Chyba bym z niej zrezygnował, ale z drugiej strony... No właśnie, intrygująca jest
Dwójka podoba mi się najmniej. Łuna widoczna nad linią lasu wskazuje na nieprecyzyjne przyciemnienie nieba, a nazbyt, moim zdaniem, rozjaśniony domek wygląda jak wklejony.
Dodam jeszcze, że niespecjalnie widzi mi się ta winieta na 1 i 2.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
1 super, świeci w każdej części kadru inaczej, brawo a za to na 3 fantastyczna gra kolorków, nic tylko pogratulować![]()
"Zimowo......"...zimowo,to jest,częściowo na jedynce.2 i 3 są dziwne i zbyt od zimy odległe kolorystycznie.
Pozdrawiam
Andrzej.
Trojka, trojka i jeszcze raz trojka - dla mnie BDB!![]()
Trójka BDB - ładnie i ostro. Kolor zostaw - właśnie tak ma być
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Skontaktuj się z nami