Szukaj
Świetny set! i dzięki bardzo za filmikwięcej takich materiałów edukacyjnych ;D
jak zwykle poziom wysoki. Pomijając mimikę ( z czym też mam problem jak strzelam foty mojej połówce) jest świetnie.
moze i masz racje...
ja poprostu chce robic zdjecia.... szukam dziewczyn poprzz facebook na ulicy znajomych i maxmodels...
takich ktore chca stanac przed obiektywem. i 90% z nich to pierwszy raz robia...
po ocenach widac i komantarzach kroe pierwszy raz a ktore juz maja to za soba... ( np w secie marzena byla dziewczyna ktora juz kilka razy pozowala i set byl swietnie oceniany. )
niestety na maxmodles jest malo osob ktore sa w Irl.
wiec kazdy orze jak moze....
dziekuje za komentarze... pozdrawiam
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
4,5,8a,10a - jak najbardziej fajne.
Na 5-tce zastanowiłbym się nad stemplowaniem zmarszczka (bo tak to wygląda na zdjęciu w tych rozmiarach) przy prawym oku modelki.
Ale jak zwykle.. bardzo dobra robota.![]()
Kuba ... a szukałeś tu? -> !klik!
Fajny secik BTW.
Dxxx i inne.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Świetne zdjęcia!![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Skontaktuj się z nami