Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    (...) wracając do zdjęć coś nie do końca w tym b/w jest dopracowane skoro Proac wybiera kolor, może mnie tłumaczyć tylko fakt obrabiania fot na lapku w pracy i jutro na monitorze zapewne czeka mnie wersja do poprawki czyli 1a
    Wiesz, może coś w tym być, bo ja z kolei zdecydowanie po kolorowej stronie mocy stoję, a jak nigdy tym razem wybieram BW Jest arktycznie i to mi się podoba.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Z dwójki aż wieje chłodem... w B&W tego nie czuję

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Ja jestem za kolorkiem - ładnie to ustrzeliłeś - prosto i czysto
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

A mi się widzi bardziej BW w tym przypadku. Nieba w kolorze jakoś nie czuję....
    I jest jeszcze coś, ale to dla aptekarza.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ja ,ofc,kolor wolę..Może tylko dałbym mniej dołu,ale nie jestem zdecydowany...Fajna fota,Janusz.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

jednak przewaga monitora na laptopem jest bezprzeczna - fotki wrzucone wczoraj na lapku wyglądały bdb, ale już na monitorze dostrzegłem lekki zafarbik na sniegu (przybrudzenie) które trzeba skorygować dlatego wersja poprawiona

2a.

ps.Nikonozaur chyba o to Ci chodziło

Domyślnie

Powiem Ci że nawet na badziewnym LCD-ku widzę różnicę, ale i tak wolę BW
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Powiem Ci że nawet na badziewnym LCD-ku widzę różnicę, ale i tak wolę BW
    no tak ale czy ja mogę Twoja opinię brać poważnie, kupiłeś sobie dopiero co nowy aparat i się uczysz fotografii, kolory Ci podprowadzili więc jaki masz wybór

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Zdecydowanie kolor.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Nie potrafie w tym wypadku zdecydowac czy kolor ,czy B&W bo...zdjecie 2a ma bardzo ladne delikatne kolory i ten wspaniale rozswietlony snieg na dole (w B&W juz tak tego nie widac), wieje od niego takim chlodem...
    Co do wersji B&W, to dzieki usunieciu koloru moja uwaga skupia sie na samej formie i ksztalcie, dosyc ciekawie ukazanej przez fakture sniegu, kry i te male lodowe gorki przy lini horyzontu...
    Wiec podsumowujac, bardzo dobrze ze sa obie wersje: B&W i kolor, obie mi sie podobaja...kazda na inny sposob
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów