Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Arktyczny klimacik....

........no prawie bo tak ładnie zima w tym roku wyżłobiła nam plaże - zapraszam

1.

2.

pozdrawiam

Domyślnie

Rozumiem, że nie wiesz w której wersji jest lepiej. Dla mnie w wersji kolorowej, a swoją drogą to autor o ile jest świadomy tego co robi ma wiedzieć dlaczego coś pokazuje w kolorze lub cz-b.

Domyślnie

Zdecydowanie kolor, bo daje odczuć temperaturę.

Faktura śniegu jest bardzo dobra.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalmar Zobacz posta
    Rozumiem, że nie wiesz w której wersji jest lepiej. Dla mnie w wersji kolorowej, a swoją drogą to autor o ile jest świadomy tego co robi ma wiedzieć dlaczego coś pokazuje w kolorze lub cz-b.
    a jak myślisz dlaczego to robię ? sądzisz ze brak mi wyczucia i świadomości - śledzisz od dawna to forum ? jężeli tak to powinieneś znać odpowiedż

Domyślnie

Nie wiem dlaczego, ale nic tu pozornie nie ma, a podoba mi się kadr. Wybieram kolor ( nie to mało prawdopodobne, bw)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Nie wiem dlaczego, ale nic tu pozornie nie ma, a podoba mi się kadr.
    Ot cała sztuka . Janek jest w tym Miszczuniu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Ot cała sztuka . Janek jest w tym Miszczuniu
    Wiesz, robiliśmy tam foty razem, praktycznie z tych samych miejsc, po powrocie jak porównałem moje i Mistrza kadrowanie... mało brakowało, a na giełdzie można było by kupić tanio trochę sprzętu.

Domyślnie

W Twoim przypadku nie rozumiem ( prosszę wytłumacz ), jeśli nowicjusz tak postępuje i jeszcze pyta która wersja lepsza to go mogę zrozumieć. Ty masz bardzo dobry warsztat i nie musisz bawić w konkurs piękności która moja fotka najpiękniejsza jest. A tak na osobności to Ci powiem, że obie wersje mi pasują ( kolor do sali dla klietów a cz.b. do mojego gabinetu ).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalmar Zobacz posta
    W Twoim przypadku nie rozumiem ( prosszę wytłumacz ), jeśli nowicjusz tak postępuje i jeszcze pyta która wersja lepsza to go mogę zrozumieć. Ty masz bardzo dobry warsztat i nie musisz bawić w konkurs piękności która moja fotka najpiękniejsza piękna. A tak na osobności to Ci powiem, że obie wersje mi pasują ( kolor do sali dla klietów a cz.b. do mojego gabinetu ).
    dlatego zapytałem jak długo śledzisz forum - bo jeżeli dostatecznie to proste, są zwolennicy b/w i koloru i nie moją intencją był jak wspominasz konkurs ale obdzielenie wszystkich, ja już dawno się określiłem i często powtarzam ze kolor ma większa paletę możliwości pokazania subtelności piękna mz. oczywiście
    wracając do zdjęć coś nie do końca w tym b/w jest dopracowane skoro Proac wybiera kolor, może mnie tłumaczyć tylko fakt obrabiania fot na lapku w pracy i jutro na monitorze zapewne czeka mnie wersja do poprawki czyli 1a

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów