Szukaj
Rozumiem, że nie wiesz w której wersji jest lepiej. Dla mnie w wersji kolorowej, a swoją drogą to autor o ile jest świadomy tego co robi ma wiedzieć dlaczego coś pokazuje w kolorze lub cz-b.
Zdecydowanie kolor, bo daje odczuć temperaturę.
Faktura śniegu jest bardzo dobra.
Nie wiem dlaczego, ale nic tu pozornie nie ma, a podoba mi się kadr. Wybieram kolor ( nie to mało prawdopodobne, bw)
Kolorek.
Ładna podłoga.
W Twoim przypadku nie rozumiem ( prosszę wytłumacz ), jeśli nowicjusz tak postępuje i jeszcze pyta która wersja lepsza to go mogę zrozumieć. Ty masz bardzo dobry warsztat i nie musisz bawić w konkurs piękności która moja fotka najpiękniejsza jest. A tak na osobności to Ci powiem, że obie wersje mi pasują ( kolor do sali dla klietów a cz.b. do mojego gabinetu ).
dlatego zapytałem jak długo śledzisz forum - bo jeżeli dostatecznie to proste, są zwolennicy b/w i koloru i nie moją intencją był jak wspominasz konkurs ale obdzielenie wszystkich, ja już dawno się określiłem i często powtarzam ze kolor ma większa paletę możliwości pokazania subtelności piękna mz. oczywiście
wracając do zdjęć coś nie do końca w tym b/w jest dopracowane skoro Proac wybiera kolor, może mnie tłumaczyć tylko fakt obrabiania fot na lapku w pracy i jutro na monitorze zapewne czeka mnie wersja do poprawki czyli 1a![]()
Skontaktuj się z nami